f6d388e4-86fe-4f8c-a6c8-e01ef9dde843.jpg

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν οι δύο ομάδες σε μία χορταστική αναμέτρηση.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Όλυμπος και Θιναλιακός στο ντέρμπι για την 3η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ. Η αναμέτρηση αυτή είχε έξι γκολ, εναλλαγές στο σκορ, φάσεις και για τις δύο ομάδες, αμφισβητούμενες φάσεις, δύναμη και πάθος από τις δύο ομάδες. Αυτή θα μπορούσε να είναι η περίληψη της αναμέτρησης.  

Ο Θιναλιακός κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8΄ με τέρμα του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Στο 13΄ ο Όλυμπος ισοφάρισε χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Παναγιώτης Γραμμένος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Όλυμπος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 37΄ όταν σε εξέλιξη κόρνερ ο Βαγγέλης Μακρής με κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση του Θιναλιακού και στο 44΄ ο Κώστας Λούβρος με σουτ στην αριστερή γωνία του Ζερβού έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα.

Στο β΄ μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν αμφότερες να βρουν το χώρο προκειμένου να απειλήσουν. Στο 71΄ ο Θιναλιακός καταφέρε να ανακτήσει το προβάδισμα χάρη σε γκολ που σημείωσε με έξοχη κεφαλιά ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου. Δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση και πέμπτο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα για τον έμπειρο επιθετικό των "Οράνιε". Στο 78΄ ο Θιναλιακός έφτασε κοντά στην επίτευξη τέταρτου τέρματος, όταν μετά από ωραία συνεργασία των Δημήτρη Βεζιρτζόγλου και Κώστα Λούβρου, ο τελευταίος επιχείρησε μία κεφαλιά, η οποία σταμάτησε στον κίπερ του Ολύμπου Αλέξανδρο Ζερβό. Πέντε λεπτά μετά ο Όλυμπος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ιωνά. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Γιώργος Ιωνάς με ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Μποζίκη.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Βλάσσης, Γαρδικιώτης

 

Όλυμπος (Πανδής Α.) Ζερβός, Ρούβας, Νταής, Κοσκινάς Λ., Βλαστός, Μακρής, Κουρτελέσης, Γραμμένος, Μποζίκης, Λεπενιώτης, Ιωνάς

Έπαιξαν και οι: Σκολαρίκης Α., Παπαδάτος, Ασπιώτης, Χάτζι

 

Θιναλιακός (Δένδιας Σ.) Κουναλάκης, Πολύζος, Νίτας, Πουλημένος, Γκόγκος, Αρμένης, Βλάχος, Αγόρας, Στεργίου, Λούβρος, Βεζιρτζόγλου

Έπαιξαν και οι: Φούκης, Κωστελέτος, Κούδας