120592106_746682579595979_5377130649480136376_n.jpg

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο Θιναλιακός.

Σε μία αναμέτρηση με πάρα πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ο Θιναλιακός κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-2 επί της Βολίδας.

Στο πρώτο ημίωρο η Βολίδα ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε πέντε πολύ καλές στιγμές σε με τους Νίκο (Α. Καρύδη), Μήτρου (τρις) και Μπράχο. Στη συνέχεια ο Θιναλιακός απείλησε με ένα σουτ του Γιώργου Αγόρα και μία εκτέλεση φάουλ του Νίκου Λεπενιώτη. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα χωρίς τέρματα.

Στο β΄ μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Βολίδα, όμως το σουτ του Διονύση Ταμπάκου κατέληξε άουτ. Ο Θιναλιακός προηγήθηκε στο 54΄ με πλασέ του Νίκου Λεπενιώτη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Αγόρα, ενώ ακολούθησαν από μία κλασσική ευκαιρία για κάθε ομάδα (με Νίκο (Α.) Καρύδη για τη Βολίδα και Λεπενιώτη για το Θιναλιακό) πριν στο 61΄ ο Νίκος Λεπενιώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στη συνέχεια η Βολίδα προσπάθησε να μειώσει είχε μία ακόμη ευκαιρία με το Νίκο (Α.) Καρύδη και μία διπλή ευκαιρία με τους Τσβέτκοβ (δοκάρι) και Γκορίτσα(άουτ από πλεονεκτική θέση). Στο 76΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διονύση Ταμπάκου. Κατόπιν ο Θιναλιακός απείλησε σε δύο ακόμη περιπτώσεις με τους Λεπενιώτη και Πρίφτη, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο η Βολίδα έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση. Η πρώτη όταν μετά από σέντρα του Δημήτρη Νάκου, το σουτ του Παύλου Φυλάκη από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε άουτ και η δεύτερη όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παύλου Φυλάκη στην πλάτη της άμυνας, ο Νίκος Καρύδης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Διαιτησία: Δράμπαλος, Ίσερης, Κουρτέσης

 

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Γκορίτσας, Καρύδης (Δ.) Ν., Παππάς, Σιγανός, Δουζδαμπάνης, Τσβέτκοβ, Καρύδης (Α.) Ν., Μπράχο, Ταμπάκου, Μήτρου

Έπαιξαν και οι: Νάκος, Φυλάκης

 

Θιναλιακός (Δένδιας Σ.) Σκάρπος, Πάκος, Μπάνος, Πολύζος, Φούκης, Βλάχος, Μαρίτσας, Βλασερός, Αγόρας, Κωστελέτος, Λεπενιώτης

Έπαιξαν και οι: Πρίφτης, Γκόγκος