1ac3c4c4-09e9-45f5-a3bd-6aead6ba6f24.jpg

Με νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου.

Σε μία άνευ βαθμολοικής σημασίας αναμέτρηση ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου επικράτησε με σκορ 1-2 επί της Ομόνοιας, στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού για την τελευταία αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ.

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου προηγήθηκε στο 20΄ χάρη σε τέρμα του Γιώργου Μηνά. Η Ομόνοια έφερε το ματς στα ίσα στο 65΄ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Μπούντος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Λάμτσαι.

Οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν και άλλες καλές στιγμές. Οι μεν γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις με το Λούι Ρίτσα και οι δε φιλοξενούμενοι με τους Καραϊσαρλή, Βασιλάκη, Καλησπεράτη και Λάμτσαι. 

Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Κώστα Καλούδη στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, καθώς μετά από επτά επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Κεραυνού ολοκληρώθηκε φιλικά η συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Μπαλός, Βράκας

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ.) Μαλαχάς, Κατσίχτης, Βλάχος Λ., Καρύδας, Μαρτζούκος Σ., Μαντζώνης, Μπούντος, Λόλης, Ρίτσα, Μέλλος, Παππάς

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου(Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Δημουλής, Λέσσης Μ., Ρικάς, Νικομάνης Ε., Μαράι Σ., Καλησπεράτης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Γ., Μηνάς Χ., Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Βασιλάκης, Νικομάνης Σ., Καλούδης