αασψασψα.jpeg

Νίκη για τον ΑΟ Παξών σε ένα "χορταστικό" αγώνα.

Με σκορ 3-2 επικράτησε ο ΑΟ Παξών επί της Ομόνοιας σε μία αναμέτρηση με δύο ανατροπές.

Ο ΑΟ Παξών προηγήθηκε στο 32΄ χάρη σε τέρμα του Ελιάν Φασλία. Άμεση ήταν η "απάντηση" της Ομόνοιας όταν στο 39΄ μετά από έξοχη σέντρα του Ηλία Κατσίχτη, ο Λευτέρης Βλάχος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάστορα για το 1-1.

Στο β΄ μέρος η Ομόνοια κατάφερε από πολύ νωρίς να σκοράρει και συγκεκριμένα στο 53΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των Ηλία Κατσίχτη και Λευτέρη Βλάχου και ασίστ του τελευταίου, ο νεαρός Φάμπιο Ταμπάκου "έγραψε" το 1-2, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ σε αντρικά πρωταθλήματα. Ο ΑΟ Παξών ισοφάρισε στο 64΄ με γκολ του Άγγελου Θεοδώρου, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Άκης Απέργης στο 71΄.  Στο 90+4΄ λίγο έλειψε η Ομόνοια να φέρει το ματς εκ νέου στα ίσα, όταν το γυριστό σουτ του Δημήτρη Μαντζώνη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάστορα. Η Ομόνοια, βέβαια, είχε και κάποιες ακόμη καλές στιγμές με τους Λευτέρη Βλάχο (δις) και Ηλία Κατσίχτη, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να μετουσιωθούν σε γκολ.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής -ιδιαίτερα αυστηρής- του Μάριου Σουρβίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Κούρκουλος, Κυπριώτης

 

ΑΟ Παξών (Νέτης Κ.) Μάστορας Θ., Κούκια, Θεοδώρου, Κουλούρης Α., Μάστορας Ν., Γιαννούλης, Βερονίκης Χ., Γραμματικός, Τέσσας, Απέργης, Φασλία

Έπαιξαν και οι: Ζενέλι, Σαρκαβάζης, Πιγγιός

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ.) Μαρτζούκος Σ., Κατσίχτης, Μέτης, Μαντζώνης, Ταμπάκου Β., Καρύδας, Βλάχος, Μπούντος, Λόλης, Μέλλος, Ταμπάκου Φ.

Έπαιξαν και οι: Σουρβίνος, Ντούρος