449639246_977235637531628_5737453954944004326_n.jpg

Παραμένει στο τεχνικό team της ΑΕ Λευκίμμης ο Άρης Μαρουλάκης. 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Μαρουλάκης βρίσκεται στο τεχνικό team της ΑΕ Λευκίμμης ως γυμναστής, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του νεαρού τεχνικού τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, την περσινή σεζόν διατέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. 

Νωρίτερα υπήρξε γυμναστής και ποδοσφαιριστής στον Αστέρα Πετριτή, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και σε Corfu FC, Ηρακλή Αγίων Δέκα, ΑΠΣ Μπενιτσών και ΠΑΟ Σφακιανάκη. 

Παράλληλα, όντας κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B, θα πραγματοποιήσει και επίσημα τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κάβου -συνεργαζόμενη ομάδα με την ΑΕ Λευκίμμης- στη Β΄ ΕΠΣΚ. Μία ομάδα που αγωνίζεται με νεαρούς ως επί των πλείστων ποδοσφαιριστές.

 

 

Οι ανακοινώσεις:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Μαρουλάκη, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας.

Παράλληλα ο Άρης Μαρουλάκης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, αναλαμβάνει προπονητής του ΑΟ Κάβου στη Β' ΕΠΣ Κέρκυρας, πάντα σε στενή συνεργασία με τον προπονητή μας Χρήστο Αγγέλη.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διπλό αυτό ρόλο του, αν και είμαστε σίγουροι λόγω της μεθοδικής δουλειάς του και του πάθους του ότι θα πετύχει.

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Κάβου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη Μαρουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή!

Ο 35χρονος νέος προπονητής μας είναι γεννημένος στη Σερβία και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ τις προηγούμενες δύο σεζόν διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΑΕ Λευκίμμης. Επίσης θα υπάρχει στενή συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη, ο οποίος ως γνωστόν έχει υπό την εποπτεία του και τα τμήματα υποδομών της ΑΕΛ και ο ίδιος θα είναι αρκετές φορές κοντά μας.

Καλωσορίζουμε τον Άρη Μαρουλάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες και ωραίο ποδόσφαιρο!