441538001_943124597609399_9218377531683611416_n.jpg

Προπονητής της ΑΕ Λευκίμμης και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Χρήστος Αγγελής.

 Ο Χρήστος Αγγελής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λευκίμμης τον περασμένο Ιανουάριο και οδήγησε τη " Βασίλισσα του Νότου" στην κατάκτηση του κυπέλλου Κέρκυρας.

Βάση της παρουσίας του στον πάγκο της ΑΕ Λευκίμμης την περασμένη σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α' ΕΠΣΚ.

 

H ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη!

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να επέλθει αυτή η συμφωνία. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να κρατήσει το αγωνιστικό επίπεδο σε υψηλά επίπεδα δίνει τα κλειδιά της ομάδας στον έμπειρο coach, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή αγωνιστική εικόνα μας στο δεύτερο γύρο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κέρκυρας.

Ο επί 9 χρόνια προπονητής των τμημάτων Κ17, Κ19 και Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα ,με πολλές επιτυχίες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Superleague, θα έχει επίσης ενεργό ρόλο στα Τμήματα Υποδομών έχοντας άμεση συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων του Κάβου και της Ακαδημίας μας, με σκοπό να υπάρχει μια συνέχεια και μια ενιαία τακτική από τη βάση έως την κορυφή.