f33c5ecd-9eb4-4df7-a9ef-31e42483ca8a.jpg

Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα του Περιβολίου.

Με σκορ 1-0 επικράτησε η Αναγέννηση Περιβολίου επί του ΟΦΑΜ στο ντέρμπι για την 25η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ και μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος κατέκτησε και "μαθηματικά" το πρωτάθλημα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα Κέρκυρας που κατακτά η Αναγέννηση Περιβολίου στην ιστορία της, καθώς είχε στεφθεί πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2011-2012.

Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 56΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κυπτίου, ο Βαγγέλης Τσεβανέδης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και στη συνέχεια αυτή βρήκε στο σώμα του δεξιού οπισθοφύλακα του ΟΦΑΜ, Γιάννη Δαφνή και κατέληξε στα δίχτυα.

Το τρίτο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και τη διοίκηση της Αναγέννησης να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου.

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Μιχαλάς, Γαρδικιώτης

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Σ.) Σαμοΐλης, Μίαρης Γ. (Κωλέας), Κατελούζος, Στέρεφ, Βλάσσης, Καρβάλιο, Βούλγαρης, Θηραίος, Μίτσουλης, Κυπτίου, Τσεβανέδης

Έπαιξαν και οι: Κουλούρης, Δήμος

 

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.) Βενέτης, Κάρρας, Ρούσσος, Πουλημένος, Γραικός Κ., Σπίνουλας, Βασιλάκης, Καμαρά, Γκερμπεσιώτης, Σκολαρίκης, Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Γραικός Α., Δάφνης, Αρμενιάκος, Ανδριώτης Χ.