ΣΚΛΣΚΟΛ.jpg

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Όλυμπος.

Έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό του ο "Ιστορικός", καθώς απέκτησε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του περσινού πρωταθλήματος, το Σπύρο Σκολαρίκη. 

Ο Σπύρος Σκολαρίκης είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Βολίδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην παιδική ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα και κατόπιν στην Κ17 του ΑΟΚ. Τη σεζόν 2013-14 επέστρεψε στη Βολίδα, ενώ από το 2014 έως το 2016 αγωνίστηκε στην Κ19 του ΑΟΚ Κασσιώπης. Στη συνέχεια έφυγε από την Κέρκυρα λόγω σπουδών και αγωνίστηκε σε Μακεδονικό Ασκού και Θρακικό Μητρουσίου. Το 2020 επέστρεψε στην Κέρκυρα και αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΑΜ (Γ΄ Εθνική) τη σεζόν 2020-2021 και συνέβαλε καταλυτικά στην άνετη παραμονή του Ομίλου στη Γ΄ Εθνική, σημειώνοντας και 2 γκολ. Την αμέσως επόμενη σεζόν (2021-2022) αγωνίστηκε το α΄ μισό στην ΑΕ Καναλίων και στο β΄ μισό στον Αστέρα Πετριτή, με τον οποίον αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Κέρκυρας τη σεζόν 2021-2022, ενώ κατέκτησε και το σούπερ καπ Κέρκυρας το 2022. Τις τελευταίες δύο σεζόν (2022-2024) αγωνίστηκε εκ νέου με τη φανέλα του ΟΦΑΜ και την περσινή σεζόν είχε μία εξαιρετική αγωνιστική παρουσία και σημείωσε 9 γκολ.

Αναμφίβολα, αποτελεί μία πολύ ποιοτική προσθήκη στις τάξεις του Ολύμπου και αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. 

 

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας 1934 ανακοινώνει με χαρά την πρώτη του μεταγραφή για τη φετινή σεζόν, τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Σκολαρίκη

Ο Σπύρος γεννήθηκε στις 8/3/1997 στην Κέρκυρα, αγωνίζεται ώς μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε

Α.Ο.Κέρκυρα κ17, Βολίδα, Α.Ο.Κέρκυρα κ19,

Μακεδονικό Ασκού ( Θεσσαλονίκη), Θρακικό Μητρουσίου ( Σέρρες ),

Ο.Φ.Α.Μ. ( Γ εθνική ), Α.Ε.Καναλιων, Αστέρα Πετριτή και Ο.Φ.Α.Μ. απο όπου και αποκτήθηκε

Ευχόμαστε στο Σπύρο να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας