461745899_842962977989580_1521659146165996276_n.jpg

Νίκη για τον ΑΠΣ Μπενιτσών σε έναν αγώνα με πολλά γκολ.

Ο ΑΠΣ Μπενιτσών επικράτησε με σκορ 2-4 επί του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, στην πρώτη αναμέτρηση του Κεραυνού στη φυσική του έδρα μετά από περίπου 17 χρόνια.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Ανδρέας Μοτσενίγος με γυριστό σουτ. Στο 37΄ ο Κεραυνός ισοφάρισε χάρη σε τέρμα του Μηνά Χ. Το 1-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους. Στο β΄ μέρος η ομάδα των Μπενιτσών κατάφερε να ανακτήσει εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Ντίνου Πουλημένο. Άμεση ισοφάριση για τον Κεραυνό με γκολ του Μπρούνο Λάμτσαι. Ακολούθως ο Κεραυνός απώλεσε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί, όμως ο Γιάννης Καλησπεράτης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα "11 βήματα". Ο -αειθαλής- Βασίλης Πετρόγιαννης έβαλε τον ΑΠΣ Μπενιτσών ξανά μπροστά στο σκορ, ενώ στο 90΄ ο Γιάννης Κουλούρης διαμόρφωσε το τελικό 2-4, "σφραγίζοντας" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αντώνη Μπασιά με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Αγιώτατος, Βράκας

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Τσάμπας, Νικομάνης Ε., Αθανασίου, Τάσσης, Φυλάκης, Ρικάς, Ανδρονικόπουλος, Μπασιάς, Καλησπεράτης, Μηνάς Χ., Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Βασιλάκης, Χρυσικόπουλος, Βλαχόπουλος, Νικομάνης Σ.

 

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Σκούρας Α., Πουλημένος, Πετρόγιαννης, Θεόδοτος, Πάγκαλης, Μαράι, Μοτσενίγος, Σκούρας Σ., Μπράτος, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Ψαράς, Γρηγοράκης, Θεοχάρης, Κουλούρης Ι.