434369706_10225420899615806_8665458186719608434_n.jpg

Νίκη γοήτρου για τον Αχιλλέα Νυμφών.

Με σκορ 2-3 επικράτησε ο Αχιλλέας Νυμφών επί του ΑΟ Κέρκυρα στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού για την 22η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ.

Ο Αχιλλέας Νυμφών προηγήθηκε στο 45+1΄ όταν ο Χριστόφορος Μωραΐτης έστησε τη μπάλα στα "11 βήματα" όμως αρχικά νικήθηκε από το Σκανδάλη και στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις με τους Κόυδα και Μωραΐτη Χ. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Κέρκυρα είχε μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Γρηγόρη Χανδρινού, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο β΄ μέρος ο Αχιλλέας Νυμφών είχε ακόμη δύο καλές στιγμές με τους Χριστόφορο Μωραΐτη και Σταμάτη Ξανθό, ενώ ο ΑΟ Κέρκυρα απείλησε με μία εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μποζίκη, την οποία απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο κίπερ του Αχιλλέα Νυμφών, Νίκος Ρίζος. Στο 72΄ ο ΑΟ Κέρκυρα έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε τέρμα του Γιώργου Μποζίκη με κοντινό πλασέ. Άμεση ήταν η "απάντηση" του Αχιλλέα Νυμφών, ο οποίος στο 75΄ έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Κλόντι Ντάτσι. Στο 83΄ ο Σταμάτης Ξανθός μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφψσε στο 90+2΄ ο Γιώργος Μποζίκης με κεφαλιά, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Σάτκλιφ, Αυλωνίτης

 

ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Ι.) Σκανδάλης, Κάσης, Ταχίρι, Τόμπρος, Τσουκαλάς, Μπουρδούβαλης, Κονισπολιάτης, Χρήστου, Μποζίκης, Χανδρινός, Καλούδης

Έπαιξαν και οι: Τσαδήλας, Κουλούρης Ι., Καποδίστριας, Γουλιαρμής, Μάνιας

 

Αχιλλέας Νυμφών (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος Ν., Τσενεμπής Δ., Ψαρράς, Μεταλληνός, Μπάνος Κ., Σαλβάνος, Τζώρας, Μποζίκης, Ξανθός, Κούδας, Μωραΐτης Χ.

Έπαιξαν και οι: Ντάτσι, Μπάνος Δ., Λουκανάρης