468736655_1069495068305684_4725759087659132506_n.jpg

"Βασίλισσα" ξανά η ΑΕ Λευκίμμης, με λυτρωτή το Βαλεντίνο Μπουντάνι στις καθυστερήσεις!

Τη μεγαλύτερη -έως τώρα- φετινή της νίκη πέτυχε η ΑΕ Λευκίμμης, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας Βασίλη Ξανθόπουλου, επικρατώντας με σκορ 2-1 επί της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, η οποία μέχρι αυτή την αγωνιστική ήταν αήττητη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την ΑΕ Λευκίμμης να έχει τρεις καλές στιγμές. Μία με κεφαλιά του Βαγγέλη Τσεβανέδη, έπειτα από σέντρα του Paul Were, η οποία κατέληξε άουτ, μία με ένα σουτ του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη, το οποίο επίσης κατέληξε άουτ και μία με ένα σουτ του Paul Were, το οποίο απέκρουσε ο Πισσιάνης. Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων απείλησε με ένα σουτ του Δημήτρη Κοιλιάρα, το απέκρουσε έξοχα ο Σαμοΐλης και με ένα μακρινό σου του Μπάμπη Κεΐσογλου, το οποίο δεν ανησύχησε το Σαμοΐλη.

Στο β΄ μέρος η ΑΕ Λευκίμμης κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε τέρμα του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη στο 64΄. Στη συνέχεια είχε μία σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως το σουτ του Λάζαρου Κωστακιώτη σταμάτησε στο δοκάρι, είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία με το Βαγγέλη Τσεβανέδη, ο οποίος επιχείρησε ένα σκαφτό πλασέ, όμως ο Μεντής έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή του τέρματος. Στο 85΄ μετά από λάθος εκτίμηση του Σαμοΐλη, ο Κώστας Γεωργακόπουλος, έφερε το ματς στα ίσα (σκοράροντας κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του). Δύο λεπτά μετά η Ολυμπιάδα Καρουσάδων έφτασε κοντά στην ανατροπή, όταν ο Λουκάς Βλασερός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το Σαμοΐλη, όμως το πλασέ του πέρασε "ελάχιστα" άουτ. 

Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης σημείωσε στο 90+8' ο Βαλεντίνο Μπουντάνι, δίνοντας στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο που τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με τον ΟΦΑΜ. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα του Κώστα Κυπτίου, απομάκρυναν οι αμυντικοί της Ολυμπιάδας, η μπάλα στρώθηκε στο Βαλεντίνο Μπουντάνι, ο οποίος επιχείρησε ένα μονοκόματο σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν να καταλήγει στα δίχτυα του Πισσιάνη. Μάλιστα, σκόραρε και αυτός κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σπύρου Μπαντούνου στις καθυστερήσεις με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

 

Διαιτησία: Σιντόρης, Κωνσταντίνου, Ιωάννου

 

ΑΕ Λευκίμμης(Ξανθόπουλος Β.) Σαμοΐλης, Κωστακιώτης, Τσούτσης, Ματσοβίλα, Βασιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Κυπτίου, Τσαχιρίδης, Were, Τσακιρίδης, Τσεβανέδης

Έπαιξαν και οι: Μπουντάνι, Παπαγεωργίου, Βλάσσης Ι.

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Σφακιανάκης Ι.) Πισσιάνης, Κάνταρος, Μεντής, Γαρδικιώτης, Μερκάι, Λέσσης, Κεΐσογλου, Κροκίδης, Κοιλιάρας, Γεωργακόπουλος, Βλασερός Λ.

Έπαιξαν και οι: Βλασερός Κ., Παπαγεωργίου, Βλάσσης Ι.