0dbeae93-0361-41e9-8c83-bb9d286cb710.jpg

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕ Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, στη "Βασίλισσα του Νότου" θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Αλέξανδρος Δήμος και Γιώργος Σαμοΐλης, οι οποίοι την περσινή σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κέρκυρας με την Αναγέννηση Περιβολίου.

Ο Αλέξανδρος Δήμος είναι γεννημένος το 2005, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της ΑΕ Λευκίμμης. Από το 2021 έως το 2024 πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Αναγέννησης Περιβολίου.

 

d5cc4a42-28a1-4e1d-9182-904874bfee0a.jpg

O Γιώργος Σαμοΐλης είναι γεννημένος το 2006 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία Σφακιανάκη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Κάβου (Α1΄ ΕΠΣΚ). Στο πρώτο μισό της σεζόν 2021-22 ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕ Κανονιού, ενώ στο β΄ μισό αγωνίστηκε εκ νέου στον ΑΟ Κάβου. Από το 2022 έως το 2024 υπερασπίστηκε την εστία της Αναγέννησης Περιβολίου.

 

Οι ανακοινώσεις:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Δήμου!

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος είναι ένα γνήσιο ταλέντο της περιοχής μας με ποιότητα και χαρακτηριστικά που λίγοι έχουν. Τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε για την Αναγέννηση Περιβολίου, με την οποία φέτος αναδείχτηκε πρωταθλητής Κέρκυρας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμοΐλη!

Ο 18χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα του ΑΟ Κάβου και ακολούθησαν ΑΕ Κανονίου και δύο χρονιές στην Αναγέννηση Περιβολίου, με την οποία φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Κέρκυρας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.