ΠΕΤΡΙΤΗΣ_ΑΓΡΙΝΙο_24.jpeg

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων.

Ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάδας Καρουσάδων θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο ταλαντούχος μέσος, Χρήστος Τσιάβος.

Μάλιστα, σκόραρε και δύο γκολ στη φιλική αναμέτρηση της Ολυμπιάδας κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης.

Ο Χρήστος Τσιάβος είναι γεννημένος το 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία Φοίνικες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ακαδημία Σφακιανάκη, ενώ από το 2019 έως το 2022 ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Σφακιανάκη, με εξαίρεση το β' μισό της σεζόν 2021-22 όταν και αγωνίστηκε με τον ΑΟ Κασσιώπης στη Γ' Εθνική.

Το 2022 πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Πετριτή και τη σεζόν 2022-23 συνέβαλε καταλυτικά στην παραμονή της ομάδας στη Γ' Εθνική, στην κατάκτηση του κυπέλλου Κέρκυρας και του σούπερ καπ Κέρκυρας.

Ακολούθησε μία σεζόν (2023-24) στον Πανελευσινιακό, πριν το καλοκαίρι του 2024 αποκτηθεί από το Μανδραϊκό. Στην ομάδα της Μάνδρας όμως δεν αγωνίστηκε καθώς μετά από περίπου 1,5 μήνα επέστρεψε στον Αστέρα Πετριτή. Με τη φανέλα του Αστέρα αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2024-2025, ενώ στο δεύτερο μισό δεν αγωνίστηκε καθώς εκτελούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Την περασμένη σεζόν (2025-2026) αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης στη Γ΄ Εθνική και παράλληλα κατέκτησε το κύπελλο Κέρκυρας και το σούπερ καπ Κέρκυρας. Συνολικά, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 31 συμμετοχές και σημείωσε 17 γκολ σε όλες της διοργανώσεις με τη "Βασίλισσα του Νότου"

Αναμφίβολα, αναμένεται να αποτελέσει μία υπερ-πολύτιμη μονάδα για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο και με την εμπειρία του και την ποιότητα του να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας των Καρουσάδων!