417396489_732401685688303_963001462169829149_n.jpg

Λευκή ισοπαλία μεταξύ Αναγέννησης Περιβολίου και Θιναλιακού.

Ισόπαλοι με σκορ 0-0 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Περιβολίου και Θιναλιακός στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο Περιβολίου για τη 18η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για την Ανατγέννηση Περιβολίου όταν στο 17΄ το σουτ που επιχείρησε ο Γιάννης Μίτσουλης "σταμάτησε" στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 25΄ ο Θιναλιακός απείλησε με ένα σουτ του Νίκου Λεπενιώτη, ενώ στο 32΄ η Αναγέννηση απείλησε με μία κεφαλιά του Αλέξανδρου Γαρδικιώτη, την οποία απέκρουσε έξοχα ο κίπερ του Θιναλιακού, Ηλίας Σκάρπος.

Στο β΄ μέρος η Αναγέννηση Περιβολίου είχε μία διπλή ευκαιρία με τους Αλέξανδρο Γαρδικιώτη και Βαγγέλη Τσεβανέδη στο 62΄ και μία ακόμη πολύ καλή στιγμή με το Γουίλ Καρβάλιο, δύο λεπτά αργότερα, όμως και σε αυτή την περίπτωση ο κίπερ του Θιναλιακού έδειξε τα αντανακλαστικά του. Ο Θιναλιακός έχασε μία πολύ σημαντική ευκαιρία με το Νίκο Λεπενιώτη στο 83΄, όταν το πλασέ του από θέση τετ α τετ αποκρούσθηκε από τον Σιμιστήρα, ενώ στο 88΄ λίγο έλειψε η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του Περιβολίου, όταν μετά από λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, η μπάλα πήρε κατεύθυνηση προς τα δίχτυα, όμως ο Σιμιστήρας πρόλαβε και απέκρουσε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Ο Θιναλιακός στο 80΄ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιώργου Αγόρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Γαρδικιώτης, Σακκάς

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Σ.) Σιμιστήρας, Μίαρης Γ., Στέρεφ, Κατελούζος, Τάσσης, Βούλγαρης, Καρβάλιο, Γαρδικιώτης, Θηραίος, Τσεβανέδης, Μίτσουλης

Έπαιξαν και οι: Καρύδης, Κυπτίου

 

Θιναλιακός (Δένδιας Σ.) Σκάρπος, Καρδακάρης, Αρμένης, Πολύζος, Πάκος, Χατζηδημητρίου, Αγόρας, Τσιαούσης, Κωστελέτος, Λεπενιώτης, Φούκης

Έπαιξαν και οι: Μαρινόπουλος, Αργυρός