xondrogiannis_2122_cover.jpg

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Γιάννη Χονδρογιάννη με τον ΑΟ Κέρκυρα.

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του ΑΟ Κέρκυρα, ο Γιάννης Χονδρογιάννης χθες (2/7) επέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Στην παρουσία του στον πάγκο του ΑΟ Κέρκυρα κατέκτησε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2021-22, είχε δύο καλές σεζόν στην πρώτη τη τάξη κατηγορία (2022-23 και 2023-24), ενώ τις ίδιες σεζόν ο ΑΟ Κέρκυρα έφτασε έως την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κέρκυρας. 

Υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες στην επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από 7 χρόνια αδράνειας και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ο ΑΟΚ να ισχυροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ανακοίνωση:

‘’ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ’’Από το 1973 ετών 13 μέχρι κ σήμερα μοιράστηκα την ζωή μου μαζί του.Ατελειωτα όλα αυτά που θα μπορούσες ν πεις(( γλυκο λάθος)) κ ((πικρό παραμύθι)).Ένα μαγικό όνειρο ήταν για μένα που κοιτώντας πίσω σίγουρα δεν θα το ξαναζήσω !!! Σήμερα το απόγευμα μετά από πολύ σκέψη κ μεγάλη προσπάθεια δήλωσα την παραίτηση μου στον πρόεδρο ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΥΤΑ κ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΤΣ τον αγαπημένο φιλο κ παλιο μου συμπαίκτη ο οποίος ήταν άξιος συμπαραστάτης στην μεγάλη προσπαθεια που κάναμε 5 χρόνια τώρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να ξανά ζωντανέψουμε την αγαπημένη μας ομάδα!!!! Κ εν μέσω κορονοϊού σχεδόν ΟΛΑ όσα υποσχέθηκα στο αγωνιστικό κοματι στους αθλητές μας υλοποιήθηκαν !!!! ΤΟ ΟΡΑΜΑ μας ηταν σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ κ με ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ αθλητες η ομάδα να συμετεχει στις εθνικές κατηγορίες κ συγχρόνως να δημιουργηθούν οι ακαδημίες της ομαδας !!! Δυστυχώς δεν βοηθήθηκε αυτή η προσπάθεια από την πολιτεία όσο θα έπρεπε κ από αρκετούς παλαίμαχους αθλητές κ ντόπιοι αλλά κ εκ μεταγραφής οι οποίοι ζουν κ έκαναν οικογένεια στην ΚΕΡΚΥΡΑ οι οποίοι νόμιζαν όταν τους καλέσαμε να κουβεντιάσουμε ότι είχαν απέναντι τους τους μεγαλύτερους βιομηχάνους κ εφοπλιστές του κόσμου κ όχι παλιούς συμπαίκτες που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ κ επανέφεραν την ομάδα στην ζωή!!!!Θελω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους ανθρώπους που μ εμπιστεύθηκαν αγωνίστηκα αλλά κ όλους κ όλες τους συμπατριώτες -σες που βοήθησαν οικονομικά όταν τους το ζήτησα . Βέβαια όλους τους αθλητές που από την πρώτη στιγμή ακολούθησαν την όλη προσπάθεια κ αν κάποιους στενοχώρησα αυτό δεν έγινε με στόχο κ σκοπό κ τους ζήτω ταπεινά συγνώμη!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος κ ειδικότερα από την πρώτη μέρα που η ομαδα ανέβηκε κατηγορίες δημιούργησαν τρομερα ανοίγματα κ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες λόγω ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ οι προσπάθειας που κάναμε να βρούμε ανθρώπους να βοηθήσουν έπεφταν όλες πάνω σ αυτό το τείχος των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ κ δικαιολογημένα έκαναν πίσω . Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα παει σε εκλογές το νεο ΔΣ που θα εκλεγεί εύχομαι να φέρει την ομάδα εκεί που πρέπει με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ όπως κινείται από την πρώτη ημέρα που Επανηλθε στην ζωή !!! να πω εν μεγάλο ευχαριστω στους VOYRLIGANS που ήταν από την πρώτη στιγμή εκεί κ έδιναν φτερά στους αθλητές μας !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου ανατέθηκε να την ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ πιστεύω ότι δεν σας διέψευσα !!!!!! Καλό ξημέρωμα σε φίλους κ εχθρούς !!!!!!!