60d90d65-d060-476a-8f9b-d9e807cd7b8a.jpg

Νίκη με τρια γκολ στο β΄ μέρος για τον "Ιστορικό".

Με σκορ 1-4 επικράτησε ο Όλυμπος επί του ΠΑΟ Σφακιανάκη στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού για τη 2η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Ο Όλυμπος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10΄ χάρη σε τέρμα του Γιώργου Μποζίκη. Στο 44΄ ο ΠΑΟ Σφακιανάκης έφερε το ματς στα ίσα όταν μετά από πάσα του Μάριου Κρητικού, ο Μάριος Λουλές με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. 

Στο β΄ μέρος ο Όλυμπος κατάφερε από νωρίς να ανακτήσει εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από κεφαλιά του Γιώργου Ιωνά και ασθενή απόκρουση του κίπερ των γηπεδούχων Γιάννη Τσαγκαράκη, ο Βαγγέλης Μακρής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 81΄ ο Παναγιώτης Γραμμένος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 90+2΄ ο Ναπολέων Ψαρράς με δυνατό σουτ.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γραμμένος, Κουρτέσης

 

ΠΑΟ Σφακιανάκης (Μάρισιτς Μ.) Τσαγκαράκης, Μερκάι, Αϊντινάι, Γκίνης, Βλάχος, Κάνταρος, Δοκανάρης, Κρητικός, Κούδας, Λουλές, Ζογκάι

Έπαιξαν και οι: Αστοπάρδης, Σταμούλης, Κατσιάφας, Θεοδωρίδης, Πίτσιος

 

Όλυμπος (Πανδής Α.) Ζερβός, Παπαδάτος, Ρουβάς, Νταής, Καραμάνος, Ψαρράς, Γραμμένος Π., Μακρής, Λεπενιώτης, Μποζίκης, Ιωνάς

Έπαιξαν και οι: Κουρτελέσης, Βλαστός, Μουζακίτης