447577796_2747495888741813_2937787993495653648_n.jpg

Μία ανάρτηση αναφορικά με την παρουσία του στον Αστέρα Πετριτή δημοσίευσε ο Γιάννης Σφακιανάκης.

 Ο έμπειρος τεχνικός μέσω της ανάρτησης του κάνει έναν απολογισμό για τα όσα έχει πετύχει η ομάδα του Πετριτή στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας (πρωτάθλημα Κέρκυρας, δύο κύπελλα Κέρκυρας, δύο σουπερ καπ, 1η υέση στα μπαράζ ανόδου, δύο συνεχόμενες παραμονές στη Γ΄ Εθνική και μεγάλες νίκες στην τρίτη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου), ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε στο διάστημα αυτό, ενώ τονίζει πώς το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας είναι αβέβαιο.

 

 

Η ανακοίνωση:

Όπως όλα δείχνουν ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ για 3η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στήν υψηλότερη κατηγορία του νησιού μάς..πλέον και η μοναδική εκπρόσωπος μάς εκτός Κέρκυρας.

15/02/2022 01/05/2024 ...
26 μήνες κάι 16 ημέρες..
Πόσα μπορεί να πετύχει μία ομάδα σε αυτό το διάστημα??....Πολλά!!!...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022 (10 Νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος).
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022 (Θιναλιακός - Αστέρας Πετριτή 1-2)
1η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (4 Νίκες-1 ισοπαλία -1 ήττα) με ΝΙΚΗ 0-1 μέσα στην ιστορική ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2022 (Θιναλιακός- Αστέρας Πετριτή 0-4)
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ -7η ΘΕΣΗ σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο απέναντι σε Ιστορικές ομάδες (2 νίκες απέναντι στον ιστορικό ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 0-2 κάι 3-2,Νίκη απέναντι στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ 2-1)
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2023 (Λευκιμη-Αστέρας Πετριτή 1-1 2-4πεν.)
ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΠ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2023
(Θιναλιακός-Πετριτής 1-2)
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΦΩΤΙΑ με Ιστορικές ομάδες..με απίστευτο φινάλε, κόντρα σε όλους κάι όλα με 50βαθμους!!!!!!!!!! συγκομιδή..(ΝΙΚΗ με ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ, ΝΙΚΗ με ΠΙΕΡΙΚΟ, ΔΙΠΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ -ΕΞΩ με ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ,ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.)
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τήν διοίκηση του Αστέρα Πετριτή για την εμπιστοσύνη πού έδειξαν στο πρόσωπο μού κάι τήν τιμή πού μού έκαναν να γίνω για αυτό το διάστημα μέλος του Αστέρα Πετριτή..
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τούς συνεργάτες μού σε όλο αυτό το διάστημα (ΤΑΝΤΗΣ-ΜΑΡΙΣΙΤΣ-ΒΑΣΑΛΟΣ-ΓΚΟΓΚΑΣ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΟΥΡΔΟΥΚΗΣ-ΣΤΟΥΠΑΣ-ΗΛΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΣΚΙΝΑΣ-ΔΑΦΝΗΣ)
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους υπέροχους φιλάθλους κάι ιδιαίτερα τούς πιράνχας πού στα εύκολα κάι στα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα μάς..
Για το τέλος άφησα τούς πραγματικούς πρωταγωνιστές...
ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ...
Μπορεί κάποιες φορές να βρισκόμασταν σε ένταση μεταξύ μάς αλλά να ξέρετε ότι χωρίς ΠΙΣΤΗ ,κόπο και θέληση δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα στην ζωή σού..
Βγάλατε ΕΓΩΙΣΜΟ..(μια λέξη που σάς έλεγα καθημερινά )
Δώσατε ΨΥΧΗ κάι ΣΩΜΑ για όλες αυτές τις επιτυχίες..
Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά σε εσάς 
Καταφέρατε να γίνετε η πρώτη ομάδα στο Νησί..
Γράψατε τήν δική σάς ΙΣΤΟΡΙΑ στον Αστέρα Πετριτή..
Για εμένα θα είναι πραγματικά δύσκολο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πού έχω, να συνεχίσω στήν ομάδα του Αστέρα μάς ,αλλά ποτέ μήν λές ποτέ...εάν όχι φέτος...ίσως κάποια άλλη στιγμή...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σάς κάι εύχομαι η 2η συνεχόμενη παραμονή, να σας έκανε όλους, πιο έμπειρους στην κατηγορία και να βάλει τα θεμέλια για τις επόμενες πού έρχονται..

Μια ομάδα, μία παρέα,μία οικογένεια...εις το επανειδήν...