
Μετά από 10 μήνες η Σπυριδούλα Ίσερη αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Λευκίμμης.
Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕ Λευκίμμης με τη γυμνάστρια Σπυριδούλα Ίσερη, κατόπιν επιθυμίας της ίδιας και σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του σωματείου.
Η Σπυριδούλα Ίσερη είχε αναλάβει χρέη γυμνάστριας στην ΑΕ Λευκίμμης τον περασμένο Ιανουάριο και συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κέρκυρας και στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ αποχωρεί με την ομάδα να βρίσεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ Εθνικής. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία της στη "Βασίλισσα του Νότου", καθώς είχε προηγηθεί η παρουσία της τη σεζόν 2021-2022 όταν η "Βασίλισσα του Νότου" αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική.
Η ανακοίνωση:
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τη γυμνάστρια Σπυριδούλα Ίσσερη. Η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από επιθυμία της ίδιας και πραγματοποιείται σε απόλυτο κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.
Η Διοίκηση της Α.Ε.Λ. ευχαριστεί θερμά την Σπυριδούλα Ίσσερη για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την πολύτιμη συμβολή της στην προετοιμασία και πρόοδο των αθλητών μας.
Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική της πορεία, με επιτυχίες και δημιουργικότητα - μέχρι οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.
Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης
H ανάρτηση της Σπυριδούλας Ίσερη:
Με τον δέοντα σεβασμό θα ήθελα να ενημερώσω οτι δηλώνω την αποχωρηση μου από την ομάδα της αθλητικής ενωσης Λευκίμμης. Η απόφαση αυτή δεν προέρχεται από κάποιο πρόβλημα ή διαφωνία με τη διοίκηση, με την οποία είχα πάντα μια άψογη και ειλικρινή συνεργασία.
Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου. Εύχομαι στην ομάδα στους παίχτες κάθε επιτυχία στη συνέχεια και να επιτύχει όλους τους στόχους της.