122584182_1327056284295630_2614497342131261294_n.jpg

Έναν νεαρό και πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή προσέθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΑΜ.

Με τη φανέλα του ΟΦΑΜ στη Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, Κλεάνθης Χάσκα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα στη Β΄ ΕΠΣΚ και σημείωσε 13 γκολ, συμβάλλοντας καταλυτικά στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΚ.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΑΟ Κοντοκαλίου και συνέχισε στην ακαδημία Σφακιανάκη. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟ Σφακιανάκη Β΄, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟ Σφακιανάκη.

Την περασμένη εβδομάδα στην αναμέτρηση του ΟΦΑΜ κόντρα στη Θύελλα Κατσικά για το κύπελλο Ελλάδος ερασιτεχνών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ομίλου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σημαντικό "βήμα" στην καριέρα του Χάσκα, καθώς θα αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναμένεται να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.