756604054_1057477846758235_5890147605697450846_n.jpg

Έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή προσέθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΑΜ.

Η υποχρεωτική συμμετοχή δύο νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννημένων μετά το 2007) στα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής, έχει οδηγήσει τόσο την ΑΕ Λευκίμμης όσο και τον ΟΦΑΜ στο να στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό τους με όσο το δυνατόν περισσότερους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Κέρκυρα. 

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον ΟΦΑΜ αποτελεί ο 17χρονος Αναστάσης Αδαμόπουλος, ο οποίος είναι γεννημένος το 2009 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία Σφακιανάκη, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2023-2024 στην κατηγορία Κ16, ενώ αναδείχθηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκόρερ στην εν λόγω κατηγορία. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟ Σφακιανάκη στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας. Έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Η ανακοίνωση:

ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΑΜ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ SFAKIANAKIS FOOTBALL ATHLETIC CLUB.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΤΗΝ Κ16 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Β'. ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑ