pierikos_petriti.jpg

Ήττα με πολλά γκολ για τον Αστέρα Πετριτή.

Με σκορ 7-0 ηττήθηκε ο Αστέρας Πετριτή από τον Πιερικό, μία ιστορική ομάδα με παρουσίες στην Α΄ Εθνική, η οποία αποτελεί εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο συγκεκριμένο όμιλο και διαθέτει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως οι Ανδρέας Τάτος, Τάσος Λαγός, Μιχάλης Μπαστακός, Σεχολλάρι, Κίναλης, Γατόπουλος (κατέκτησε το Youth League με τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν). 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ ο πολύπειρος Ανδρέας Τάτος. Στο 9΄ ο Σεχολλάρι έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 32΄ ο Κέρι "έγραψε" το 4-0. Στη συνέχεια ο Αστέρας Πετριτή απείλησε με δύο σουτ των Όστερχόλμ και Τσιάβου, όμως αμφότερες οι προσπάθειες σταμάτησαν στον Κίναλη.

Στο β΄ μέρος ο Πιερικός κατάφερε να πετύχει ακόμη τρια τέρματα με σκόρερ τους Παπαδόπουλος στο 62΄, Γατόπουλο στο 84' και Κέρι στο 90+1.

 

Πιερικός (Αμανατίδης Π.) Κίναλης, Ανδρικόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μυρώτης, Ίννος, Λαγός, Ιρινιμπαμπάζι, Τάτος, Παπαδόπουλος, Κέρι, Σεχολλάρι

Έπαιξαν και οι: Μπαστακός, Κραγιόπουλος, Γατόπουλος, Ζησούλης

 

Αστέρας Πετριτή (Κορομπόκης Π.) Τζαφέστας, Ξεπαπαδάκης Χ., Ρουμελιώτης, Ζίλο, Ζεϊμπέκης, Κρητικός Ν., Κρητικός Α., Τσιάβος Χ., Μουζακίτης, Γκερμπεσιώτης, Όστερχολμ

Έπαιξε και ο: Μαντζώνης