429854364_7536198156400186_4333165234167671753_n.jpg

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φοίνικες.

 Με σκορ 4-0 επικράτησε ο ΑΟ Φοίνικες επί της ΑΕ Καναλίων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ολύμπου για την 23η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Αλέξανδρος Σκούρας με κοντινό πλασέ. Στο 33΄ ο Στέργιος Μαγούλας ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ανδρέας Ρίγγας και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μήτσιου ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα. Η ΑΕ Καναλίων στο α΄ μέρος είχε δύο καλές στιγμές με το Θύμιο Μούτα, τα σουτ του οποίου απέκρουσε ο κίπερ των Φοινίκων, Μάριος Δουκάκης.

Στο β΄ μέρος οι Φοίνικες κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα. Το 3-0 "έγραψε" ο Στέργιος Μαγούλας με πλασέ, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Τσέκα, έπειτα από σέντρα του Ασλάν Κατσέλι. Η ΑΕ Καναλίων στο β' μέρος είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Θύμιου Μόυτα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Μπάκολη και δύο ακόμη καλές στιγμές με το Θύμιο Μούτα.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Καλυβιώτης, Πηγής Γ.

 

ΑΟ Φοίνικες (Καρπατσέλης Β.) Δουκάκης, Γρίβας, Μαυρωνάς, Καούνης, Σκλαβενίτης, Καρπατσέλης, Μπραχιματάι, Μπαλανίκας, Ρίγγας, Σκούρας Α., Μαγούλας

Έπαιξαν και οι: Κατσέλι, Λέσι, Σκούρας Σ., Ρούσπης, Νάρκις 

 

ΑΕ Καναλίων (Σαββανής Κ.) Μήτσιος, Σπίνουλας, Λευτεριώτης, Τζαναβάρης, Μικάλεφ, Μπακίου, Μπάκολης, Μικρούλης, Κουκέσης, Σελλάς Ι., Μούτας

Έπαιξαν και οι: Γιοχαλάς, Μουρούκης, Κάτσας, Τσέκας