2f4be859-11b3-4e2b-8900-b2dcf42c0efa.jpg

Μία ευρεία και συνάμα σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Φοίνικες.

Το νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Καρπατσέλη επικράτησε με σκορ 8-0 επί του Ηρακλή Αγίων Δέκα (των αρκετών απουσιών), τον οποίον και προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα μετά τη χτεσινή νίκη. 

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τον Ηρακλή Αγίων Δέκα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βασίλης Γκόγκος επιχείρησε μία κεφαλιά, ο Δουκάκης απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Γιώργος Νικηφόρος έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι Φοίνικες προηγήθηκαν στο 10΄ όταν μετά από πάσα του Σπύρου Πιασεντιέρ, ο Άκης Μπαλανίκας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι Φοίνικες απείλησαν με μία ευκαιρία του Στέργιου Μαγούλα, ενώ στο 45΄ ο Άκης Μπαλανίκας με έξοχο τελείωμα έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ παράλληλα διπλασίασε και τα προσωπικά του τέρματα. 

Στο β΄ μέρος και πάλι η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ηρακλή Αγίων Δέκα, με το Γιώργο Κόντη να επιχειρεί ένα πλασέ από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 51΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Ρίγγα, ο Άλεξ Νταρλαγιάννης με έξοχη κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ακολούθησε ένας "καταιγισμός" τερμάτων από πλευράς Φοινίκων. Στο 54΄ ο Ανδρέας Ρίγγας "έγραψε" το 4-0, ένα λεπτό αργότερα ο Αλέξανδρος Σκούρας μετά από ατομική ενέργεια έκανε το 5-0. Στο 65΄ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Στέργιος Μαγούλας πραγματοποίησε ένα πλασέ, ο Ζερβός απέκρουσε προς στιγμήν και στην επαναφορά ο Θάνος Γρίβας έστειλε για έκτη φορά τη μπάλα στα αντίπλα δίχτυα, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Φοινίκων. Ακολούθως στο 73΄ ο Στέργιος Μαγούλας από θέση τετ α τετ έκανε επτά τα τέρματα της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Άκης Μπαλανίκας με έξοχο βολ πλανέ διαμόρφωσε το τελικό 8-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Πηγής Γ., Βράκας

 

ΑΟ Φοίνικες (Καρπατσέλης Β.) Δουκάκης, Πιασεντιέρ, Μαυρωνάς, Λεπενιώτης, Νταρλαγιάννης, Καρπατσέλης, Μπαλανίκας, Μπραχιματάι, Σκούρας Α., Ρίγγας, Μαγούλας

Έπαιξαν και οι: Γρίβας, Λέσι

 

Ηρακλής Αγίων Δέκα (Ντάικος Σ.) Ζέρβος, Ρίζος, Ζωχιός Α., Κόντης, Ζωχιός Δ., Ζωχιός Ι., Πουλής, Βελλιανίτης, Νικηφόρος, Σουρβίνος, Γκόγκος

Έπαιξαν και οι: Πηγής, Προβατάς, Καραντζούνης