01fe3d4e-1da9-49af-9cae-2b085946a8c8.jpg

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ο Ηρακλής Αγίων Δέκα.

Το σκορ άνοιξε στο 5΄ ο Ρένος Σταύρου, ενώ στο 9΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάριου Μπούντου ο Παναγιώτης Ιμπραχίμι (στην επιστροφή του στην Ομόνοια) με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 17΄ ο Γιάννης Κούρος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα των Αγίων Δέκα, ενώ στο 32΄ ο Ρένος Σταύρου με σέντρα - σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. 

Στο 48΄ η Ομόνοια μείωσε σε 2-3, όταν μετά από σουτ του Ηλία Κατσίχτη και απόκρουση του Γιώργου Ντάικου, ο Αλέξανδρος Σταύρος πήρε την επαναφορά και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 53΄ ο Γιάννης Κούρος ¨έγραψε" το 2-4, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γιάννης Κούρος πέτυχε το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση και το πέμπτο της ομάδας του. Στο 62΄ ο Ρένος Σταύρου με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-6. Το τελικό 2-7 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Γιώργου Νικηφόρου (με κοντινή κεφαλιά) ύστερα από δυνατό σουτ στο δοκάρι του Νίκου Καρδακάρη.

Ο Ηρακλής Αγίων Δέκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιάννη Ντάικου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γκιόκας, Βλάσσης

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ.) Μαλαχάς, Λόλης Ι., Κατσίχτης, Μαρτζούκος, Γκόγκας, Μπούντος, Μπακίου Α., Σταύρος, Ντάνγκα, Μέλλος, Ιμπραχίμι

Έπαιξαν και οι: Διαβάτης, Τζελάι

 

Ηρακλής Αγίων Δέκα Ντάικος Γ., Μικάλεφ, Πηγής, Ζωχιός Δ., Πουλής, Βελλιανίτης, Ζώτος, Μούτας, Νικηφόρος, Σταύρου, Κούρος

Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Προβατάς, Μεταλληνός, Ντάικος Ι., Καρδακάρης