264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

"Mοιρασιά" μεταξύ των δύο ομάδων.

Ισόπαλοι με σκορ 0-0 αναδείχθηκαν Οδυσσέας Αυλιωτών και Πέκα στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού ντέρμπι. Μάχες σώμα με σώμα, δυνατά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όμως αμφότερες οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για την Πέκα, όταν ο Παναγιώτης Μπαμιόγλου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα μέσα του α΄ μέρους η Πέκα είχε δοκάρι σε σουτ του Άκη Παππά, ενώ η ομάδα των Αυλιωτών απείλησε στο 33' όταν ο Ανδρέας Μουζακίτης έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή, μπήκε από τα δεξιά, όμως με διπλή απόκρουση ο κίπερ της Πέκα, Θεόφιλος Βλαχόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του. 

Στο β΄ μέρος οι δύο ομάδες, κυριολεκτικά "άγγιξαν" το γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Η Πέκα απείλησε σε δύο περιπτώσεις όταν μετά από ισάριθμες πάσες του Παναγιώτη Μπαμιόγλου οι Σπύρος Μιχαλάς και Λάμπης Νικόλας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ενδιάμεσα ο Οδυσσέας Αυλιωτών είχε μία μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ρόμπερτ Ντάτσι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Βλαχόπουλος και σε αυτή την περίπτωση αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια ο Οδυσσέας απείλησε με ένα σουτ του Σπύρου Τσιριγώτη, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ η Πέκα στο 90΄ λίγο έλλειψε να προηγηθεί όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λάμπης Νικόλα επιχείρησε μία κεφαλιά, με τη μπάλα να κινείται παράλληλα από το τέρμα και τον Καρβούνη να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Σακκάς, Κυπριώτης

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Αλαμάνος Σ.) Σώκαλης, Μουζακίτης Ι., Λούβρος, Μουζακίτης Κ., Κουβαράς, Δολιανίτης, Μουζακίτης Α., Τσιριγώτης Σπ., Μουζακίτης Γ., Λευθεριώτης, Παππάς

Έπαιξαν και οι: Ρίκος Δ., Ντάτσι Ρ., Βασιλόπουλος, Μουζακίτης Στ.

 

Πέκα FC Βλαχόπουλος, Αγάθος, Μέτης, Κοκοδήμας, Καρβούνης, Γουλιαρμής Χ., Παππάς, Πιέρρης, Μιχαλάς, Μπαμιόγλου, Ανδριώτης

Έπαιξαν και οι: Νικόλας, Σουρβίνος Μ., Σουρβίνος Ν., Σταύρος