c0451015-8244-4d49-90c2-6c14eee02f0b.jpg

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι Φοίνικες.

Η νεανική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην 1η αγωνιστική των playoff της Β' ΕΠΣΚ.

Οι Φοίνικες προηγήθηκαν στο 15' χάρη σε τέρμα του Σπύρου Σκούρα. Στο 28' ο Κλέων Μπραχιματάι πέτυχε ένα έξοχο τέρμα, αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία του Μπεκιου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Άμεση ήταν η απάντηση του Μ. Αλέξανδρου, όταν στο 33', μετά από σέντρα του Γιώργου Κοσκινά ο Νικόλας Μουμούρης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 56' όταν μετά από ωραία συνεργασία των Ρίγγα και  Γουλιαρμή, η μπάλα κατέληξε στο Σπύρο Σκούρα, ο οποίος "έξυπνα" πάσαρε στο Στέργιο Μαγούλα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. 

Ακολούθησαν από δυο καλές ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Οι μεν Φοίνικες απείλησαν με ένα πλασέ του Στέργιου Μαγούλα, το οποίο απέκρουσε ο Μπέκιος και με ένα μακρινό σουτ του Κλέων Μπραχιματάι, το οποίο κατέληξε άουτ. Ο δε Μέγας Αλέξανδρος απείλησε με τους Λάμπη Νικόλα και Θωμά Μότση, οι προσπάθειες των οποίων όμως δεν είχαν το επιθυμητό για τους ίδιους αποτέλεσμα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Σπύρου Μιχαλά (απευθείας κόκκινη) στο 70' και Σπύρου Θεοχάρη (δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 85'. 

Στο 68' αποχώρησε ως τραυματίας ο ποδοσφαιριστής του Μ. Αλεξάνδρου, Φώτης Μπάλας.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Σερίφης, Κυπριώτης

 

ΑΟ Φοίνικες (Καρπατσέλης Β.) Γραμμένος, Σκούρας Α., Μαυρωνάς, Νταρλαγιάννης, Λεπενιώτης, Μπραχιματάι, Κατσέλι, Ρίγγας, Γρίβας, Μαγούλας, Σκούρας Σ.

Έπαιξαν και οι: Μάγκος, Καρπατσέλης, Γουλιαρμής, Νάρκις, Ρουσπής

 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μπέκιος Μ., Χρυσικόπουλος, Αβραμιώτης, Τσολάκης, Παπάς, Μουμούρης, Κοσκινάς, Θεοχάρης, Μπάλας, Σκούφος, Νίκολας

Έπαιξαν και οι: Μότσης, Μιχαλάς, Ασπιώτης, Αγάθος Α.