435700112_955977162983198_4569479322639790247_n.jpg

Ισοπαλία σε έναν "χορταστικό" αγώνα.

Ισόπαλοι με σκορ 4-4 αναδείχθηκαν Εθνικός Περουλάδων και ΑΣ Τραβέρσο, στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Καρουσάδων για την 30η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Ο Εθνικός Περουλάδων προηγήθηκε στο 26΄ με τέρμα του Σπύρου Κουβαρά. Άμεση ήταν η "απάντηση" της Τραβέρσο όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σταύρος Κοζομπόλης έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοντάλιπου για το 1-1. Στο 37΄ ο Σπύρος Κουβαράς, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα των Περουλάδων και το 2-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Με την έναρξη του β΄ μέρους η Τραβέρσο προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα, Δημήτρη Ελευθεριάδη, και την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο αμυντικός Σπύρος Παππάς, ο οποίος προέβη μάλιστα σε έξι σημαντικές αποκρούσεις. Με το "καλημέρα" του β΄ μέρους ο Στέλιος Φράγκος έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σπύρος Κουβαράς έκανε το 3-2 και συνάμα πέτυχε χατ - τρικ. Στο 62΄ ο -πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τραβέρσο- Γιώργος Μαυρωνάς "έγραψε" το 3-3, ενώ δύο λεπτά μετά ο Στέλιος Φράγκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Τραβέρσο. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε στο 67΄ ο Μάστορας.

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στην ομάδα της Τραβέρσο, ένα αυτοργανωμένο σωματείο, το οποίο για εκτή συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο έδωσε το "παρόν" στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας και τη φετινή χρονιά ανταπεξήλθε επάξια σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα 28 αναμετρήσεων και εξασφάλισε 11 βαθμούς.

 

Διαιτησία: Κουρτέσης, Παπαγεωργίου, Κυπριώτης

 

Εθνικός Περουλάδων (Αυλωνίτης Κ.) Κοντάλιπος, Σκέμπρης, Αυλωνίτης Π., Διαμαντόπουλος, Κουβαράς, Κούρκουλος, Πέρρος, Σεχάι, Τσόλι, Αυλωνίτης Ι., Γιαννάκης

Έπαιξε και ο: Μάστορας

 

ΑΣ Τραβέρσο Ελευθεριάδης, Νεράντζης, Μοιρώτσος, Στέλιος, Παππάς, Σαλταγιάννης, Νίκας, Κοζομπόλης, Κωλέσης, Φράγκος, Μαυρωνάς

Έπαιξαν και οι: Τυράκης, Άνθης