cf0b1196-e2f5-4d1b-a70d-f01297fdcb60.jpg

Επιστροφή στις νίκες για την Πέκα FC.

Μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Οδυσσέα Αυλιωτών η Πέκα FC επικράτησε με σκορ 3-0 επί του Ολύμπου Β΄.

Ο αγώνας επισκύαστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Πέκα FC, Λάμπη Νικόλα, ο οποίος μόλις στο 12΄ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ως τραυματίας και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. 

Στο αγωνιστικό σκέλος η Πέκα FC ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε αρκετές καλές στιγμές με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της, τον επιθετικό της Νίκο Ανδριώτη, ο οποίος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ο ίδιος, ενώ σε πολλές  από την άλλη δημιούργησε τους χώρους για να βρεθούν σε θέση βολής οι συμπαίκτες του.

Η Πέκα FC προηγήθηκε στο 32΄ όταν ο Θωμάς Μότσης εκμεταλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ "άνοιξε" το σκορ της αναμέτρησης. Το 1-0 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους. 

Στη συνέχεια η Πέκα είχε δύο πολύ καλές στιγμές με ισάριθμα τετ α τετ του Νίκου Ανδριώτη, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Ολύμπου Β΄, Κατσαρός, πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις. Στο 65'ο Θωμάς Μότσης με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Νέα σπουδαία ευκαιρία για την Πέκα στο 80΄ όταν η κεφαλιά - ψαράκι που επιχείρησε ο Νίκος Ανδριώτης αποκρούσθηκε με έξοχο τρόπο από τον κίπερ των -τυπικά- φιλοξενούμενων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σπύρος Μιχαλάς στο 86΄. Στο 90+2΄ η Πέκα είχε δοκάρι σε πλασέ του Νίκου Ανδριώτη.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γαρδικιώτης, Βλάσσης

 

Πέκα FC (Πανδής Δ.) Αρμένης, Αγάθος, Γουλιαρμής Η., Σουρβίνος Μ., Κοκοδήμας, Παππάς, Πιέρρης, Γκορίτσας, Νικόλας, Μότσης, Ανδριώτης

Έπαιξαν και οι: Μιχαλάς, Σταύρος Β., Πέτας, Πανάρετος, Θεοχάρης

 

Όλυμπος Β΄ (Βιτουλαδίτης Α.) Κατσαρός, Γουλιαρμής, Περούλης, Κορίκης Θ., Λέισος, Κούρκουλος, Παμπουρίδης, Κάρρας, Κορίκης Φ., Παπαδάτος, Σταματέλος

Έπαιξαν και οι: Κορομπόκης, Πάλης, Τσαγκαρόπουλος, Μέξας, Κασίμης