7759641b-f0ec-470c-9502-eebd019141c6.jpg

Καθάρισε στα τελευταία είκοσι λεπτά ο Ατρόμητος Στρογγυλής.

Πετυχαίνοντας τρια γκολ στα τελευταία είκοσι λεπτά ο Ατρόμητος Στρογγυλής επικράτησε με σκορ 0-3 επί της "μαχητικής" Τραβέρσο.

Η Τραβέρσο παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση της αναμέτρησης τα αντίπαλα καρέ, από την άλλη ο Ατρόμητος Στρογγυλής είχε την κατοχή και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε στο α΄ μέρος να σπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Τραβέρσο. Η μοναδική καλή στιγμή στο α΄ μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν στο 45΄ το σουτ του Ζαχαρία Καραβασίλη σταμάτησε στο δοκάρι (ακούμπησε τη μπάλα και ο κίπερ της Τραβέρσο, Θρασύβουλος Καποδίστριας). 

Στο β΄ μέρος ο Ατρόμητος Στρογγυλής προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, απείλησε με μία εκτέλεση φάουλ του Άκη Γιαννούλη, είχε δοκάρι σε σουτ του Ζαχαρία Καραβασίλη στο 63΄ και στο 70΄ κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με κοντινό πλασέ του Αντώνη Μίαρη. Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι "σφράγισαν" τη νίκη χάρη σε τέρμα που σημείωσε με έξοχη ατομική ενέργεια ο Άκης Γιαννούλης. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ατρόμητου έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο μπροστά από τη μεσαία γραμμή και σε ένα μοναδικό "σόλο" με τη μπάλα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι στον Καποδίστρια και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Ζαχαρίας Καρβασίλης με δυνατό σουτ.

Η Τραβέρσο για δεύτερο συνεχόμενο ματς έδειξε σφιχτή αμυντικά, ικανή να βάλει τα δύσκολα στους αντιπάλους της, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα μαχητικό πρόσωπο, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λαμπίρη.

 

Διαιτησία: Κουρτέσης, Καββαδίας Μ., Αγιώτατος

 

ΑΣ Τραβέρσο Καποδίστριας, Μαυρωνάς, Μαρτίνης, Χαντζής, Παππάς, Βάνας, Κοζομπόλης, Νίκας, Φράγκος, Πασκάι, Τιούρελ

Έπαιξαν και οι: Σαλταγιάννης, Ελευθεριάδης, Τυράκης, Άνθης

 

Ατρόμητος Στρογγυλής (Ασλανίδης Κ.) Ασπιώτης, Κασίμης Σ., Λουκάς, Τσέρος, Θέμας, Γαστεράτος, Μητσιάλης, Αρώνης, Γιαννούλης Άκης, Τσάμης, Καραβασίλης

Έπαιξαν και οι: Μίαρης, Παχής, Ντάτσης, Βλαχόπουλος, Κασίμης Χ.