0480494e-6766-4690-927a-dcb18fcb53ae.jpg

Νίκη με τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο για τον Ηρακλή Αγίων Δέκα.

Με σκορ 1-5 επικράτησε ο Ηρακλής Αγίων Δέκα επί της -μαχητικής- Τραβέρσο και έφτασε τους 45 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τον Ηρακλή Αγίων Δέκα, όταν στο 7΄ ο Νίκος Ζωχιός πραγματοποίησε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο -εξαιρετικός- στη σημερινή αναμέτρηση κίπερ της Τραβέρσο, Αντώνης Μάρτης εξουδετέρωσε έξοχα του σουτ στη δεξιά του γωνία. Η Τραβέρσο απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες στο 11΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Παππά, ο Αντώνης Αραβανής επιχείρησε μία κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ντάικου. Στο 23΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Γιώργου Κόντη με γυριστή κεφαλιά. Έντεκα λεπτά μετά η Τραβέρσο έφερε το ματς στα ίσα, όταν μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη o Θωμάς Σαλταγιάννης πάσαρε στον Κώστα Βάνα και αυτός με ωραία κάθετη πάσα "βρήκε" τον Τομ Τιούρελ, ο οποίος με αριστοτεχνικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο β΄ μέρος ο Ηρακλής Αγίων Δέκα είχε μία σπουδαία στιγμή στο 58΄ όταν ο Γιώργος Κόντης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η Τραβέρσο είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Κώστα Βάνα, την οποία απέκρουσε ο Ντάικος. Στο τελευταία εικοσιπέντε λεπτά της αναμέτρησης και ιδιαίτερα μετά την είσοδο των Χάρη Τόμπρου και Σπύρου Πουλή στον αγωνιστικό χώρο, είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το 1-2 ήρθε στο 70΄ όταν σε εξέλιξη κόρνερ ο Σπύρος Πουλής με ωραίο μονοκόματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του Μάρτη. Στο 73΄ η Τραβέρσο έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Τομ Τιούρελ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από πλάγια θέση, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Χάρης Τόμπρος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ και με "ψύχραιμο" πλασέ "έγραψε" το 1-3. Στο 86΄ ο Σπύρος Πουλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Αναστάσης Ζωχιός με κοντινό πλασέ.

Διαιτησία: Μιχαλάς, Γραμμένος, Μπαλός

 

ΑΣ Τραβέρσο Μάρτης, Καραμαλέγκος, Μοιρώτσος, Παππάς, Στέλιος, Αραβανής, Κοζομπόλης, Βάνας, Σαλταγιάννης, Κωλέσης, Τιούρελ

Έπαιξαν και οι: Μαυρωνάς, Ελευθεριάδης, Μπολέτσης, Μπαλάσκας

 

Ηρακλής Αγίων Δέκα (Ντάικος Σ.) Ντάικος Γ., Ρίζος, Ζωχιός Α., Κόντης, Ζωχιός Δ., Ζωχιός Ι., Γκόγκος, Νικηφόρος, Ζωχιός Α., Ζωχιός Ν., Κουμανάκος

Έπαιξαν και οι: Τόμπρος, Πουλής, Σουρβίνος, Προβατάς, Πηγής