120592106_746682579595979_5377130649480136376_n.jpg

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο Στρογγυλής.

Με σκορ 4-2 επικράτησε ο Ατρόμητος Στρογγυλής επί της ΑΕ Καναλίων και πλέον απομένει να δώσει και την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ Σφακιανάκη Β΄ για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕ Καναλίων προηγήθηκε στο 10΄ χάρη σε τέρμα του Θύμιου Μούτα, έπειτα από ασίστ του Σπύρου Μπάκολη, με σέντρα - σουτ και λάθος εκτίμηση του Ασπιώτη. Δέκα λεπτά αργότερα έπειτα από ωραία κάθετη του Σπύρου Μπάκολη ο Θύμιος Μούτας με ψιλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και παράλληλα τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση. Άμεση ήταν η "απάντηση" του Ατρόμητου Στρογγυλής, ο οποίος μείωσε σε 1-2 με γκολ του Λευτέρη Θέμα, έπειτα από ασίστ του Προκόπη Παχή, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο νεαρός Προκόπης Παχής, υποδεχόμενος πάσα του Άκη Γιαννούλη, "έγραψε" το 2-2.

Ο Ατρόμητος Στρογγυλής κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 85΄ ο Άκης Γιαννούλης με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου "κρέμασε" το Μήτσιο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Στρογγυλής. Γκολ νούμερο 13 στο φετινό πρωτάθλημα για τον αρχηγό του Ατρόμητου Στρογγυλής. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Χρήστος Βασιλάκης (Λόκο), έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Άκη Γιαννούλη και παράλληλα σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και μάλιστα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

 

Διαιτησία: Σκεύης, Γκιόκας, Κασίμης

 

Ατρόμητος Στρογγυλής (Γιαννούλης Σ.) Ασπιώτης, Κασίμης Σ., Τόσκα, Λιούμπας, Κοσμάς, Λουκάς, Μητσιάλης, Θέμας, Παχής, Γιαννούλης Άκης, Τσιάμης

Έπαιξαν και οι: Ασωνίτης Στ., Ασωνίτης Σπ., Ντάτσης, Βασιλάκης, Πατρινός

 

ΑΕ Καναλίων (Σαββανής Κ.) Μήτσιος, Μικάλεφ, Λευτεριώτης, Τσέκας, Τζαναβάρης, Μπακίου, Μπάκολης, Μούτας, Σελλάς, Γιοχάλας, Κατσαρός

Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Ντάσης