
Επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα συνεχόμενες ήττες ο Ηρακλής Αγίων Δέκα.
Επέστρεψαν τα "χαμόγελα" στις τάξεις του Ηρακλή Αγίων Δέκα, καθώς ο Ηρακλής πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά την πρώτη αγωνιστική και την επικράτηση του κόντρα στην Ομόνοια. Αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 4-2 επί του ΑΟ Βασιλατίκων.
O Hρακλής Αγίων Δέκα προηγήθηκε στο 23΄ με γκολ του Ρένου Σταύρου. Στο 38΄ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα των Αγίων Δέκα με σκόρερ το Γιώργο Νικηφόρο. Το 2-0 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.
Στο β΄ μέρος ο ΑΟ Βασιλατίκων κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε δύο τέρματα του Πέτρου Νικομάνη στο 56΄ και το 62΄. Ο Ηρακλής Αγίων Δέκα κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 76΄ με γκολ του Νίκου Δημητρίου, ενώ στο 83΄ ο Άρμπης Κουμανάκος διαμόρφωσε το τελικό 4-2, "σφραγίζοντας" τη νίκη για την ομάδα του.
Ως τραυματίας αποχώρησε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Αγίων Δέκα, Αντώνης Ζερβός και τη θέση του κλήθηκε να υπερασπιστεί ο μπακ, Νικηφόρος Ρίζος.
Διαιτησία: Αγιώτατος, Καλυβιώτης, Κασίμης
Ηρακλής Αγίων Δέκα (Ντάικος Σ.)Ζερβός, Ρίζος, Τσάκας, Γκόγκος, Ζωχιός Δ., Ρώσσιος, Δημητρίου, Βελλιανίτης, Νικηφόρος, Σταύρου, Κουμανάκος
Έπαιξε και ο: Προβατάς
ΑΟ Βασιλατίκων Κισκήρας, Κουρτέσης Δ., Νικομάνης Σ., Κουλούρης, Πλασκασοβίτης, Αγελαστόπουλος Ρ., Μήτσουλης, Βλαχόπουλος, Ρέτσης, Νικομάνης Π., Ισόγλου
Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Κ., Γούναρης, Ρικάς