457036757_1692775428165837_1309903833329820543_n.jpg

O 49χρονος Σερραίος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Στρογγυλής.

Όπως αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ προ ολίγων ημερών, ο έμπειρος Σερραίος προπονητής Κώστας Ασλανίδης βρίσκεται στην Κέρκυρα για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα, αναφέραμε ότι βρίσκεται σε επαφή με κάποιες ομάδες του νησιού προκειμένου να αναλάβει την προπονητική τους καθοδήγηση. Μία από αυτές τις ομάδες ήταν και ο Ατρόμητος Στρογγυλής, οι ιθύνοντες του οποίου έδειξαν από την αρχή ζοηρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κώστα Ασλανίδη, με το δεύτερο να μένει ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τους ανθρώπους του Ατρόμητου και εν τέλει οι δύο πλευρές να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Κώστας Ασλανίδης είναι γεννημένος το 1975 και μεγάλωσε στη Φρανκφούρτη, στην οποία ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το ποδόσφαιρο. Στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του στις Σέρρες ασχολήθηκε επίσης με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στη Δόξα Κοιμήσης και το Φοίνικα Πολίχνης.

Η προπονητική του σταδιοδρομία ξεκινάει το 1996 από την ακαδημία της Δόξα Κοίμησης, ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία και κατόπιν συνέχισε την προπονητική στην ακαδημία του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηρακλείας. Η πρώτη φορά που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία αντρικής ομάδας ήταν το 2000 όντας προπονητής του ΑΟ Καισάνης στη Γ΄ ΕΠΣ Σερρών. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του, τη Δόξα Κοίμησης, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ΄ ΕΠΣ Σερρών. Επόμενος προπονητικός του σταθμός ήταν η Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ ΕΠΣ Σερρών. Από το 2006 έως το 2009 ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Ροδοπόλεως, με τον οποίον πανηγύρισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ ΕΠΣ Σερρών το 2009, στην ομάδα της Ροδόπολης είναι ιδιαίτερα αγαπητός μέχρι και σήμερα, καθώς έβαλε τις βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας που ακολούθησε. Τη σεζόν 2010-2011 ήταν τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Μέγας Αλέξανδρος Ηρακλείας (Football League 2). Κατόπιν, εργάστηκε στη Δόξα Λιθοτόπου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ΄ ΕΠΣ Σερρών, δύο θητείες στον Άρη Σκοτούσσας, μία σύντομη επιστροφή στη Δόξα Κοίμησης, ενώ από το 2021 έως το 2023 ήταν τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηρακλείας. 

 

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον πολύ έμπειρο προπονητή κ Κωνσταντίνο Ασλανιδη . Ο Κωνσταντίνος που κατάγεται από της Σέρρες έχει ένα πλούσιο βιογραφικό τα τελευταία χρόνια στα τοπικά αλλά και εθνικές κατηγορίες .! Coach καλώς ήρθες, σου ευχόμαστε καλή χρονια με υγεία και επιτυχίες