428429431_926082822244803_7274718802284161772_n.jpg

Νίκη στις καθυστερήσεις για την Ολυμπιάδα Καρουσάδων.

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων επί του ΑΟ Κάβου, "σπάζοντας" το αήττητο σερί του μετά από 11 αγωνιστικές. Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο γήπεδο Αυλιωτών, ελέω εργασιών στο γήπεδο των Καρουσάδων (ήταν μάλιστα και η τελευταία φορά που η ομάδα των Καρουσάδων αγωνίστηκε μακριά από την έδρα της).
Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε χαμένο πέναλτι στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όταν ο κίπερ του ΑΟ Κάβου απέκρουσε την εκτέλεση του Ανδρέα Μπαρδούση, δοκάρι σε τακουνάκι του Σπύρου Αυλωνίτη και δύο χαμένες ευκαιρίες στο α΄ μέρος με τους Χρύσανθο Σακκά και Κωνσταντίνο Βλασερό. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Κάβου είχε μία καλή στιγμή με ένα σουτ του Ντάνι Κούρτ.

Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης σημείωσε στο 90+5΄, η "χρυσή αλλαγή" του Θανάση Μαρτίνου, ο  Κωνσταντίνος Γκερέκος, λυτρώνοντας την ομάδα των Καρουσάδων.

 

Διαιτησία: Δράμπαλος, Γκιόκας, Κούρκουλος

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Μαρτίνος Θ.) Καλούδης, Σακκάς, Κατωμέρης, Αυλωνίτης, Κατσαρός, Λεοντίτσης, Προβατάς, Κροκίδης, Βλασερός Κ., Βλασερός Λ., Μπαρδούσης

Έπαιξαν και οι: Καρκαμπούνας, Γκερέκος, Μέσσας

 

ΑΟ Κάβου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Μακαντάνης, Σμοΐλης, Σαμοΐλης, Κάντας Π., Ασπιώτης, Γαστεράτος Α., Γαστεράτος Ν., Κούρτ, Λιόπουλος, Γατσούλης, Τοτάι

Έπαιξαν και οι: Ανδρονικόπουλος, Δεκάντιος, Γαστεράτος Χ., Κάντας Αλ.