4bfa596d-e3a4-4957-b34b-b07cde123474.jpg

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟ Κορακιάνας μετά την επάνοδό του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ομάδα της Κορακιάνας επικράτησε με σκορ 2-1 επί του ΑΟ Βασιλατίκων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών για τη 2η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας κατάφερε στα πρώτα είκοσι λεπτά να πετύχει δύο τέρματα, με σκορερ σε αμφότερες τις περιπτώσεις τον κεντρικό αμυντικό του, Λευτέρη Τσιάβο (5΄ και 17΄). 

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 26΄ ο Πέτρος Νικομάνης, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας είχε και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Καλούδη, τρεις κλασσικές ευκαιρίες με το Βασίλη Τζιούμα (αποκρούσθηκαν από τον κατ΄ ανάγκη κίπερ του ΑΟΒ, Δημήτρη Κουρτέση) και ένα ακυροθέν γκολ του Νίκου Βασιλάκη.

 

Διαιτησία: Καββαδίας Ν., Κασίμης, Κορομπόκη

 

ΠΑΟ Κορακιάνας (Λιαγκούρας Β.) Καλούδης Ι., Καλλιακμάνης, Καλούδης Β., Τσιάβος, Σκλαβενίτης, Μιχαλάκης, Ιωνάς, Νάκος, Βασιλάκης Ν., Τζιούμας, Φαϊτάς

Έπαιξαν και οι: Οικονομίδης, Σπίγγος, Σγούρος, Ζερβόπουλος, Γκόγκας

 

ΑΟ Βασιλατίκων Κουρτέσης Δ., Νικομάνης Σ., Κουλούρης Ν., Ελέζι, Πλασκασοβίτης, Ρικάς, Μήτσουλης, Νικομάνης Π., Νικομάνης Κ., Νεράιδας, Ισόγλου

Έπαιξε και ο: Βάρελης