
Νίκη - ελπίδα για τον Αστέρα Λιαπάδων.
Επί ίσης όροις διεκδικεί την είσοδο του στα playoff o Αστέρας Λιαπάδων, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Εθνικού Περουλάδων, ο οποίος ναι μεν διατηρεί ακόμη την 5η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, όμως ακολουθούν από πίσω του με μόλις ένα βαθμό διαφορά οι Αστέρας Λιαπάδων και ΑΕ Φαιάκων.
Ο Αστέρας Λιαπάδων προηγήθηκε στο 15΄ με τέρμα του Μίλτου Λούλη, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο Σπύρος Μπάκολης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Εθνικός Περουλάδων, ο οποίος παρατάχθηκε με 10 ποδοσφαιριστές στην αρχική του σύνθεση, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 72΄ με σκόρερ το Λέντι Λέζο.
Διαιτησία: Τόμπρος, Ίσερης, Καλυβιώτης
Αστέρας Λιαπάδων (Σαββανής Κ.) Τσιάβος, Φον Ντερ Χιλς, Λούλης, Τζαναβάρης, Ντακούρ, Γκόγκας, Λευθεριώτης, Αγάθος Μ., Καζιάνης, Μπάκολης, Παγιάτης Α.
Έπαιξαν και οι: Παγιάτης Φ., Παγιάτης Ν., Λιόλιος, Μουρκοβίτης
Εθνικός Περουλάδων (Αυλωνίτης Κ.) Μηλιώτης, Τσουκαλάς Σ., Χαλικιάς, Λέζο, Διαμαντόπουλος, Μπάτσο, Δεμερτζίδης, Αυλωνίτης, Μέσσας, Χανδρινός Μ.