419071394_7613788028641198_8831885079755594114_n.jpg

Νίκη που περνά σε δεύτερη μοίρα για τους Φοίνικες.

Με σκορ 2-1 επικράτησαν οι Φοίνικες επί του Δία Κασσιώπης και πραγματοποίησαν ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο τους στα playoff.

Τα γκολ για τους Φοίνικες σημείωσαν οι Σπύρος Πιασεντιέρ και Σπύρος Σκούρας, ενώ για το Δία Κασσιωπης σκόραρε ο Νίκος Μπαζιώτας.

Ο αγώνας περνά σε δεύτερη μοίρα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα των Φοινίκων, Μιχάλη Κοντή, ο οποίος υπέστη απόφραξη αεραγωγού (του γύρισε η γλώσσα) και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη σε έγκαιρη παρέμβαση του ιατρού του αγώνα κ. Ευγενίου Δουμαράπη και του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κώστα Τόμπρου. Ο νεαρός αθλητής είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Ηταν ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του ποδοσφαιριστή του Δία Κασσιώπης, Γκαζιάν Κολέτσι, ενός αμιγώς ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και εξαιρετικού χαρακτήρα που έδινε και την "ψυχή" του στον αγωνιστικό χώρο.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γαρδικιώτης, Βράκας

 

Δίας Κασσιώπης (Χειρδάρης Ι. - Ζαφείρης Ι.) Ρεβύθης, Βλάχος, Κατσαρός, Τρύφωνας, Κάρμπουρης, Λεσάι, Μπάνος, Τσιριγώτης Σπ., Σαλβάνος Α., Σαλβάνος Σ. , Μερκούρης

Έπαιξαν και οι: Μπαζιώτας Ν., Τσιριγώτης Στ., Μάρα, Σπίνουλας, Κολέτσι

 

ΑΟ Φοίνικες (Καρπατσέλης Β.) Κόντης, Πιασεντιέρ, Μαυρωνάς, Λεπενιώτης, Νταρλαγιάννης, Καουνης, Μπραχιματάι, Μπαλανίκας, Ρίγγας, Σκούρας Α., Σκούρας Σ.

Έπαιξαν και οι: Μαγούλας, Γουλιαρμής, Γρίβας