IMG_20240626_131741-scaled.jpg

Το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο 21χρονος Κερκυραίος επιθετικός.

Με τη φανέλα της Αναγέννησης Δερύνειας θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Γραμμένος.

Ο Δημήτρης Γραμμένος είναι γεννημένος το 2003 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από ακαδημίες της Κέρκυρας, στη συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ακολούθησε η παρουσία του στην Κ15 και την Κ17 του Πανιωνίου, στη συνέχεια είχε πολύ καλή παρουσία στην Κ19 του Ιωνικού, ενώ τη σεζόν 2022-2023 πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα Πετριτή στη Γ΄ Εθνική, πετυχαίνοντας 13 γκολ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και στην κατάκτηση του κυπέλλου Κέρκυρας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Superleague 2 με τη φανέλα της Κοζάνης και σημείωσε 2 γκολ σε 29 συμμετοχές.

Η νέα χρονιά αναμένεται να τον βρει στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο αποτελεί αναμφίβολα μία νέα πρόκληση στην καριέρα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

 

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Αναγέννησης Δερύνειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτριου Γραμμένου.

Ο Δημήτρης (26/09/2003) κατάγεται από την Ελλάδα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιωνικού ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην ομάδα της Κοζάνης όπου κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία.