bfa89cc9-7694-453d-bd70-e73449538056.jpg

Μείωσε σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή ο ΟΦΑΜ.

Με σκορ 1-5 επικράτησε η ομάδα του Αγίου Ματθαίου  επί του ΑΟ Παξών στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 15΄ χάρη σε τέρμα του Αλέξανδρου Γραικού, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντίνου Καρβούνη. Στο 22΄ ο Γιώργος Βρυώνης 'έγραψε" το 0-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Καρβούνης πήρε τη "σκυτάλη" στο σκοράρισμα και έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Στο 32΄ ο Κωνσταντίνος Καρβούνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Με ο "καλημέρα" του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Γιώργος Βασιλάκης με μακρινό σουτ έκανε το 0-5. Το "γκολ της τιμής" για τον ΑΟ Παξών σημείωσε στο 76΄ ο Ζενέλι.

Ο ΑΟ Παξών από το 33΄ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπογδάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Γραμμένος, Κυπριώτης

 

ΑΟ Παξών (Νέτης Κ.) Κουλούρης Αι., Πιγγιός, Μπογδάνος, Ζενέλι, Αργυρός Α., Βαρότσης, Μάστορας, Απέργης, Βερονίκης Χ., Γραμματικός Στ., Φασλία

Έπαιξαν και οι: Γραμματικός Μ., Ελέζι Μπ., Αργυρός Σ.

 

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.) Βενέτης, Κάρρας, Αρμενιάκος Τ., Γραικός Κ., Πουλημένος, Βασιλάκης, Σπίνουλας, Καμαρά, Βρυώνης Γ., Γραικός Αλ., Καρβούνης

Έπαιξε και ο: Σκολαρίκης, Ανδριώτης Χ. Μέριανος, Πιέρρης, Σούκερας,