16bc2081-5081-4f56-99ca-193f0e6b1a27.jpg

Έκαμψε την αντίσταση της Ομόνοιας η Αναγέννηση Περιβολίου.

Με σκορ 1-3 επικράτησε η Αναγέννηση Περιβολίου επί της Ομόνοιας και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 5΄ όταν ο Αλέξανδρος Δήμος επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Σταύρος Μαρτζούκος. Στο 18΄ ο κίπερ της Ομόνοιας απεσώβησε και το σουτ του Γιάννη Μίτσουλη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εννέα λεπτά αργότερα είχε μία ακόμη καλή στιγμή, όμως στην περίπτωση αυτή το σουτ του κατέληξε άουτ.

Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 31΄ χάρη σε τέρμα του Γουίλ Καρβάλιο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 0-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους, αφού η προσπάθεια του Βαγγέλη Τσεβανέδη στο 44΄ κατέληξε άουτ.

Στο β΄ μέρος η Αναγέννηση κατάφερε με το "καλημέρα" να διπλασιάσει τα τέρματά της και συγκεκριμένα στο 49΄, όταν ο Βαγγέλης Τσεβανέδης με έξοχη κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Ομόνοιας. Στο 61΄ η Ομόνοια κέρδισε έμμεσο φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Βαλεντίνο Ταμπάκου απέκρουσε ο κίπερ της Αναγέννησης Περιβολίου, Γιώργος Σαμοΐλης και στην επαναφορά το σουτ του Βασίλη Καρύδα έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός της Αναγέννησης. Στο 64΄ μετά από ωραία μπαλιά του Λευτέρη Βλάχου, ο Νίκος Παππάς υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και κατόπιν αναρτράπηκε από αμυντικό των φιλοξενούμενων, με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Βαλεντίνο Ταμπάκου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και μείωσε σε 1-2, σκοράροντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και φτάνοντας τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 81΄ ο Βαγγέλης Τσεβανέδης με έξοχο πλασέ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και το 15ο στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Διαιτησία: Δράμπαλος, Γαρδικιώτης, Σταμάτης

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ.) Μαρτζούκος Σ., Σταύρου, Βλάχος, Σουρβίνος, Μαρτζούκος Γ., Καρύδας, Ταμπάκου, Κατσίχτης, Μέτης, Μπακίου, Λόλης

Έπαιξαν και οι: Παππάς, Μαντζώνης, Μέλλος, Μπούντος

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Σ.) Σαμοΐλης, Μίαρης Γ. (Κωλέας), Κατελούζος, Τάσσης, Στέρεφ, Βούλγαρης, Μίαρης Απ., Δήμος, Καρβάλιο, Τσεβανέδης, Μίτσουλης

Έπαιξαν και οι: Θηραίος, Βλάσσης Ι., Κυπτίου, Κουλούρης, Μίαρης Γ. (Νάνι)