d6d90b6c-745c-443e-b3da-5d6feaecbab6.jpg

Mία ευρεία νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Σφακιανάκης.

Με σκορ 6-0 επικράτησε ο -νεανικός- ΠΑΟ Σφακιανάκη επί της Βολίδας στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονίου για την 20η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ.

Ο -τυπικά- γηπεδούχος ΠΑΟ Σφακιανάκης προηγήθηκε στο 13΄ χάρη σε τέρμα του Σπύρου Αράθυμου. Στο 17΄ μετά από ασίστ του Άγγελου Μερκάι, ο Σπύρος Αράθυμος με ψιλοκρεμαστό σουτ (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι) "έγραψε" το 2-0, ενώ στο 31΄ ο Σπύρος Αράθυμος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ παράλληλα έφτασε τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ Σφακιανάκης δε σταμάτησε εκεί και στο 39΄ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Σπύρος Αράθυμος με ωραία κάθετη βρήκε τον Άγγελο Κρητικό, ο οποίος με πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Το 4-0 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους. 

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟ Σφακιανάκης κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 52΄ ο Άγγελος Κρητικός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον κίπερ της Βολίδας, Δημήτρη Μαυροειδή και με ωραίο πλασέ έστειλε για πέμπτη φορά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 79΄ ο Άγγελος Μερκάι με πλασέ, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. 

Με τραυματισμό στο γονατό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής της Βολίδας, Στέλιος Γκορίτσας.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Κουρτέσης, Σκεύης

 

ΠΑΟ Σφακιανάκης (Αρβανιτάκης Χ. - Πελάης Ι.) Γκίνης, Μερκάι, Βραδής, Αντωνόπουλος, Θεοδωρίδης, Κάνταρος Σ., Σουρβίνος, Πίτσιος, Σταμούλης, Κρητικός, Αράθυμος

Έπαιξαν και οι: Τράνακας, Χρυσικός

 

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Γκορίτσας, Ταμπάκου, Μήτρου, Σιγανός, Δουζδαμπάνης, Τσβέτκοβ, Νάκος, Αυλωνίτης, Μπράχο, Καρύδης (Α.) Ν.

Έπαιξαν και οι: Καρύδης (Δ.) Ν., Κατωμέρης, Παπαδάτος