6f9f15e0-c693-4d1c-9f24-95369c529c3d.jpg

Μία ακόμη νίκη για την Αναγέννηση Περιβολίου.

Με σκορ 3-0 επικράτησε η Αναγέννηση Περιβολίου επί του ΑΟ Παξών και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο ΟΦΑΜ.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 5΄ με ένα βολ - πλανέ του Κώστα Κυπτίου, το οποίο κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά μετά η Αναγέννηση απείλησε ξανά με ένα σουτ του Βαγγέλη Τσεβανέδη, το οποίο απέκρουσε ο κίπερ των Παξών, Αιμίλιος Κουλούρης και κατόπιν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 17΄ η Αναγέννηση είχε νέο δοκάρι σε σουτ του Γιάννη Μίτσουλη, ενώ στο 24΄ ο ΑΟ Παξών έφτασε κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Ελιάν Φασλία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαμοΐλη. 

Εννέα λεπτά χρειάστηκε η Αναγέννηση Περιβολίου για να πετύχει τα τρια γκολ που της έδωσαν τη νίκη. Η αρχή έγινε στο 32΄ όταν ο Βαγγέλης Τσεβανέδης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Άγγελο Θεοδώρου, με το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γιούργα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Βαγγέλης Τσεβανέδης ανέλαβε -και- την εκτέλεση του πέναλτι και ήταν εύστοχος ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης. Στο 39΄ μετά από σέντρα του Μάρκου Θηραίου ο Βαγγέλης Τσεβανέδης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, διπλασιάζοντας παράλληλα και τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από πάσα του Γουίλ Καρβάλιο στο Βαγγέλη Τσεβανέδη, ο τελευταίος πάσαρε με τη σειρά του στο Μάρκο Θηραίο, ο οποίος αφού πρώτα πέρασε έναν αντίπαλο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας. 

Στο β΄ μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Η Αναγέννηση απείλησε με ένα βολ - πλανέ του Γιάννη Μίτσουλη, το οποίο απέκρουσε έξοχα ο αντίπαλος τερματοφύλακας και το 3-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Γαρδικιώτης, Κοσκινάς

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Μ.) Σαμοΐλης, Μίαρης Γ. (Κωλέας), Κατελούζος, Στέρεφ, Βλάσσης, Βούλγαρης, Καρβάλιο, Θηραίος, Μίτσουλης Ι., Κυπτίου, Τσεβανέδης

Έπαιξαν και οι: Μίαρης Ι., Μίαρης Γ. (Νάνι), Μίαρης Απ., Γαρδικιώτης, Μίτσουλης Κ.

 

ΑΟ Παξών (Νέτης Κ.) Κουλούρης Αι., Πιγγιός, Θεοδώρου, Φέκκας, Ζενέλι, Μπογδάνος, Μάστορας, Ελέζι Φρ., Βερονίκης Χ., Γραμματικός Στ., Φασλία

Έπαιξαν και οι: Φιλιππίδης, Σαρκαβάζης, Μάστορας Θ.