e41fc5a8-52b9-4726-99ed-5f04bfda9c0d.jpg

Με το "δεξί" ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα ο Όλυμπος.

Το συγκρότημα του Άκη Πανδή επικράτησε με σκορ 5-0 επί του Κρόνου Αργυράδων και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα.

Μόλις στο 2' ο Γιώργος Ιωνάς -κατά την προσφιλή του συνήθεια- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδριώτη, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης (σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του). Στο 10΄ ο Γιώργος Μποζίκης "έγραψε" το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολύμπου. Στο 36΄ ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 3-0 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο β΄ μέρος ο Όλυμπος κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ. Το 4-0 έγινε στο 47΄ με σκόρερ τον Άγγελο Κουρτελέση, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 54΄ ο Θωμάς Καραμάνος με έξοχο σουτ. Ο Όλυμπος στο β΄ μέρος είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Άγγελου Κουρτελέση, ενώ δοκάρι είχε και ο Κρόνος στο 74΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξανδρου Γραικού.

Ο Κρόνος από το 20΄ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σταμάτη Γράντου με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Γκιόκας, Κυπριώτης

 

Όλυμπος (Πανδής Α.) Ζερβός, Παπαδάτος, Μακρής, Κοσκινάς, Νταής, Καραμάνος, Ψαρράς, Κουρτελέσης, Γραμμένος Π., Μποζίκης, Ιωνάς

Έπαιξαν και οι: Σκολαρίκης Σ., Βλαστός, Ρουβάς, Χαϊτίδης, Κωνστάντης

 

Κρόνος Αργυράδων (Καλούδης Κ.) Ανδριώτης, Μαραβελάκης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Μηνάς Α., Μελισσουργός, Χαντάι, Σουλάνης, Μίντζα, Ίσερης, Γκίτσης

Έπαιξαν και οι: Γραικός, Μίαρης Π., Χατζής, Μίαρης Σ.