264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Νυμφών.

Το συγκρότημα του Σάββα Σιδερόπουλου επικράτησε με σκορ 0-3 επί των Φοινίκων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ολύμπου για την 1η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ.

Το α΄μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Το σκορ άνοιξε στην εκπνοή του α΄ μέρους ο Στέφανος Κοντάλιπος με δυνατό πλασέ. Στο β΄ μέρος οι Φοίνικες απείλησαν με δύο μακρινά σουτ των Ανδρέα Ρίγγα και Μάρκου Χρυσικόπουλου, ενώ ο Αχιλλέας Νυμφών απώλεσε μία σημαντική ευκαιρία με το Στέφανο Κοντάλιπο να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 71' ο Σταμάτης Ξανθός πραγματοποίησε μία ωραία ενέργεια με τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Η δικαίωση για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό του Αχιλλέα ήρθε δύο λεπτά μετά όταν σε μία αντίστοιχη ενέργεια, η κατάληξη της μπάλας αυτή τη φορά ήταν στο... πλεχτό. Από εκεί και πέρα έχοντας διαφορά δύο τερμάτων ο Αχιλλέας Νυμφών προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σταμάτης Ξανθός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 

Διαιτησία: Καββαδίας Ν., Σταμάτης, Μπέκαρης

 

ΑΟ Φοίνικες Α΄ (Καρπατσέλης Β.) Δουκάκης, Καζιάνης, Μαυρωνάς, Μπραχιματάι, Νταρλαγιάννης, Ρίγγας, Χρυσικόπουλος, Μάγκος, Μπαλανίκας, Πιασεντιέρ, Μαγούλας

Έπαιξαν και οι: Κατσέλι, Μπαλής, Ρουσπής, Καρύδης

 

Αχιλλέας Νυμφών (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος Ν., Κοντάλιπος Α., Τσενεμπής Δ., Μπάνος Κ., Μωραΐτης Δ., Βοντετσιάνος, Τσιαούσης, Τζώρας, Ξανθός, Ντάτσι Κ., Κοντάλιπος Σ.

Έπαιξαν και οι: Μποζίκης, Σακκάς, Παουλίνης, Σουρδής, Φαρμάκης