kronos_aoker_030324_0-1_16.jpg

Παρέμεινε κοντά στην κορυφή ο ΑΟ Κέρκυρα.

Σε ένα ματς που το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη παρατάχθηκε με απουσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών (Γραικός, Κονισπολιάτης, Χανδρινός, Ταχίρι, Μποζίκης) κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο με σκορ 0-1, με τον Κρόνο Αργυράδων να έχει τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες προκειμένου να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση. Η νίκη αυτή διατηρεί τον ΑΟ Κέρκυρα τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΟ Κέρκυρα στο α΄ μέρος είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Καλούδη, Τσαδήλα, Μπαμιόγλου Π., ενώ ο Κρόνος απείλησε με τους Τζώρτζ Γραικό και Άντονι Ίσερη. Στο 22΄ ο Κρόνος Αργυράδων είχε μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Αλέξανδρος Σουλάνης από την "άσπρη βούλα" έστειλε τη μπάλα άουτ (το πέναλτι κέρδισε ο Τζώρτζ Γραικός). Ο ΑΟ Κέρκυρα στο 32΄ κατάφερε να πετύχει το γκολ που εν τέλει έμελλε να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης, με σκόρερ το Νίκο Τσαδήλα, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα. Στο 43΄ ο ΑΟ Κέρκυρα έφρασε κοντά και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος και πάλι με πρωταγωνιστή το Νίκο Τσαδήλα, όμως η προσπάθειά του "σταμάτησε" στο δοκάρι. 

Στο β΄ μέρος ο Κρόνος Αργυράδων είχε δύο ευκαιρίες με τους Τζώρτζ Γραικό και Παναγιώτη Μίαρη, ενώ ο ΑΟ Κέρκυρα απείλησε με το Γιάννη Καλούδη, χωρίς όμως η προσπάθεια του 26χρονου επιθετικού να έχει το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Κρόνος Αργυράδων είχε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Τζώρτζ Γραικός ανατράπηκε για δεύτερη φορά εντός της μεγάλης περιοχής από αμυνόμενο του ΑΟ Κέρκυρα με το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γιούργα να δείχνει για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Λεωνίδας Λέσσης, όμως ο κίπερ του ΑΟ Κέρκυρα, Λευτέρης Πισσιάνης, έπεσε σωστά στη αριστερή του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την έφεση του στις αποκρούσεις πέναλτι. 

Ο Κρόνος Αργυράδων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζώρτζ Γραικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Αγιώτατος, Κυπριώτης

 

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσακουρίδης, Μελισσουργός, Λέσσης Γ., Καποδίστριας, Ίσερης, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Μίαρης, Λέσσης Λ., Βλάσσης

 

ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Ι.) Πισσιάνης, Βλάχος, Κάσης, Θεόδοτος, Τσουκαλάς, Μπουρδούβαλης, Παϊπέτης, Μπαμιόγλου Π., Κουλούρης Ι., Καλούδης, Τσαδήλας

Έπαιξαν και οι: Τόμπρος, Μάνιας, Χρήστου, Γουλιαρμής