mpala_0.jpg

Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον Αχιλλέα Νυμφών. 

Με σκορ 4-1 επικράτησε ο Αχιλλέας Νυμφών επί της Βολίδας και διεύρυνε τη διαφορά του στους 7 βαθμούς από την ομάδα της μέσης Κέρκυρας, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό "βήμα" για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε ο Σταμάτης Ξανθός, η Βολίδα ισοφάρισε με τέρμα του Διονύση Ταμπάκου, ενώ ο Χριστόφορος Μωραΐτης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα. Ο Αχιλλέας Νυμφών έφτασε και στην επίτευξη τρίτου τέρματος πριν την ανάπαυλα χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σταμάτη Ξανθού στην αναμέτρηση.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο β΄ μέρος ο Κωνσταντίνος Κούδας, ενώ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης η ομάδα των Νυμφών έφτασε κοντά και στην επίτευξη πέμπτου τέρματος όμως ο Δημήτρης Μωραΐτης νικήθηκε από τα "11 βήματα" από τον κίπερ της Βολίδας, Δημήτρη Μαυροειδή.

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Ίσερης, Κυπριώτης

 

Αχιλλέας Νυμφών (Σιδερόπουλος Σ.) Γιακουμάκης, Μπάνος Κ., Ψαρράς, Μεταλληνός, Σαλβάνος, Μωραΐτης Δ., Κεφαλληνός, Μποζίκης, Ξανθός, Κούδας, Μωραΐτης Χ.

Έπαιξαν και οι: Ρίζος Κ., Μπάνος Δ., Τσενεμπής Δ., Βιτουλαδίτης

 

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Κατωμέρης, Σπητιέρης, Σιγανός, Μήτρου, Δουζδαμπάνης, Γκορίτσας, Αυλωνίτης, Τσβέτκοβ, Ταμπάκου, Καρύδης (Α.) Ν.

Έπαιξαν και οι: Νάκος, Μπράχο