8b185ce6-dc1e-43b5-a9aa-9a404279ce10.jpg

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο ΑΠΣ Μπενιτσών.

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο ΑΠΣ Μπενιτσών, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-2 επί του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και πλέον έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση πίσω από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου.

Η ομάδα των Μπενιτσών προηγήθηκε στο 20΄ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Ψαρά (το κέρδισε ο Προκόπης Πάγκαλης), ενώ στο 27΄ ο Αλέξανδρος Μπράτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου μείωσε σε 1-2 στο 65΄ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Χαντάι, ενώ είχε και δύο ακόμη πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιώργο Χαντάι (απέκρουσε με δυσκολία ο Σίμος) και Θρασύβουλο Καλούδη (το πλασέ του κατέληξε άουτ από το σημείο του πέναλτι).

Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άγγελος Μηνάς στο 72΄, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄ ο Προκόπης Πάγκαλης.

 

Διαιτησία: Βασιλείου, Γκιόκας, Κυπριώτης

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Μπότσης, Μηνάς Α., Ρέβης Ν., Καλησπεράτης, Μαράι, Μηνάς Γ., Χαντάι, Δημουλής, Αργυροκαστρίτης, Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Βασιλάκης, Καλούδης, Λέσσης Μ.

 

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Σαμοΐλης, Σεϊντιράι, Τόμπρος, Κατσαμώρας, Κάρρας, Πάγκαλης, Ψαράς, Ζωχιός, Πέττας, Μπράτος

Έπαιξαν και οι: Κοκοδήμας, Μποζίκης