417485960_904009668186799_8373296592882985332_n.jpg

Μία ευρεία και συνάμα σημαντική νίκη πέτυχε ο ΟΦΑΜ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καλούδη επικράτησε με σκορ 5-0 επί του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και παρέμεινε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Περιβολίου.

Το "χορό" των τερμάτων άνοιξε ο Νίκος Πουλημένος στο 20΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Σκολαρίκη, ο αμυντικός του ΟΦΑΜ επιχείρησε ένα πλασέ, ο Τσουκιάς απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 28΄ ο νεαρός Κωνσταντίνος Γκερμπεσιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο β΄ μέρος ο ΟΦΑΜ κατάφερε να πετύχει ακόμη τρία τέρματα. Στο 60΄ ο Κωνσταντίνος Καρβούνης "έγραψε" το 3-0, πετυχαίνοντας το έκτο του γκολ σε διάστημα μίας εβδομάδας (προηγήθηκαν τρια κόντρα στην ΑΕ Φαιάκων και δύο κόντρα στον ΑΟ Παξών). Δέκα λεπτά αργότερα ο Σπύρος Σκολαρίκης έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 72΄ ο Αλέξανδρος Γραικός διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου είχε μία σημαντική ευκαιρία να μειώσει στο σκορ στο 65΄ όταν κέρδισε πέναλτι, όμως η εκτέλεση του Γιώργου Χαντάι αποκρούσθηκε από το Βενέτη. 

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Γαρδικιώτης, Σακκάς

 

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.) Βενέτης, Δαφνής, Ρούσσος, Πουλημένος, Γραικός Κ., Βασιλάκης, Καμαρά, Σπίνουλας, Σκολαρίκης, Γκερμπεσιώτης, Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Αρμενιάκος Τ., Μέριανος, Πιέρρης, Γραικός Αλ., Κουρής

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Αργυροκαστρίτης, Ρέβης Ν., Μηνάς Α., Μπότσης, Ρικάς, Μαράι, Λέσσης Μ., Δημούλης, Χαντάι, Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Μηνάς Χρ., Καραϊσαρλής, Καλούδης, Βασιλάκης