264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Μία ακόμη νίκη για τον ΑΠΣ Μπενιτσών.

Συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα των Μπενιτσών, η οποία αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 2-1 επί της ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών. Μάλιστα, η νεοφώτιστη ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη από τις αρχές του β΄ γύρου του πρωταθλήματος την παραμονή της στην κατηγορία και πλέον ο Μιχάλης Κονισπολιάτης δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ έως τώρα αλλά και σε νεαρά παιδιά. Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς, παλεύει όμως για το καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση, βάζει αρκετές φορές "δύσκολα" στους αντιπάλους της αγωνίζεται με πολλά νεαρά παιδιά και μόνος στόχος της ομάδας είναι τη φετινή σεζόν τα παιδιά αυτά να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο ΑΠΣ Μπενιτσών προηγήθηκε μόλις στο 2΄ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Βαγγέλης Πέττας με κοντινή κεφαλιά, στην επιστροφή του μάλιστα στην ενεργό δράση μετά από περίπου 4 χρόνια. Η ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών ισοφάρισε στο 22΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των νεαρών Μάριου Κανάνι και Φάνη Κωστελέτου, ο Ηλίας Νόκα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 80΄ ο Προκόπης Πάγκαλης με καρφωτή κεφαλιά, ο οποίος μάλιστα αν και αμυντικός μέσος είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΣ Μπενιτσών τη φετινή σεζόν και πραγματοποιεί μία εν συνόλω εξαιρετική χρονιά. 

Η ομάδα των Μπενιτσών ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ντίνου Πουλημένου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Κουρτέσης, Κυπριώτης

 

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Σαμοΐλης, Σεϊντιράι, Κοκοδήμας, Πουλημένος, Πάγκαλης, Μποζίκης, Πέττας, Ψαράς, Αδάμος, Μπράτος

Έπαιξαν και οι: Τόμπρος, Αρβανιτάκης, Ζωχιός

 

ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών (Κορακιανίτης Α. - Αγάθος Θ.) Ασπρέας, Κανάνι Χ., Κανάνι Μ., Σουλιώτης, Βλάχος, Τζώρας, Καλούδης, Μεντίνι, Κωστελέτος Φ., Φωτεινός, Νόκα

Έπαιξαν και οι: Μάζης, Καλλιακμάνης, Τσιλιμπάρης