cca3e5f0-a4a2-4a1f-80c4-e7fffe965a53.jpg

Επιστροφή στις νίκες για τον "Ιστορικό".

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Όλυμπος επί του Κρόνου Αργυράδων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ολύμπου για την 18η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ και πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Όλυμπος κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Γραμμένου. Στο 25΄ ο Κρόνος Αργυράδων κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Τζώρτζ Γραικού. Το 1-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο β΄ μέρος ο Όλυμπος κατάφερε με το "καλημέρα" να ανακτήσει το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Ναπολέοντα Ψαρρά στο 54΄. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Βέβαια, ο Όλυμπος είχε και στη συνέχεια κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες με τους Ναπολέοντα Ψαρρά (δις) και Κωνσταντίνο Δημητριάδη (κεφαλιά, άουτ) όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές τις ευκαιρίες.

Ο Όλυμπος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Άρη Σκολαρίκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στα μέσα του β΄ μέρους.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Σάτκλιφ, Καλυβιώτης

 

Όλυμπος (Πανδής Α. - Βιτουλαδίτης Α.) Ρίζος, Βλαστός, Κουρτελέσης, Σκολαρίκης, Καραμάνος, Ασπιώτης, Ψαρράς, Γραμμένος Χ., Γραμμένος Π., Καρβούνης, Μακρής

Έπαιξαν και οι: Κοσκινάς Λ., Δημητριάδης

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ.) Καββαδίας Ε., Μελισσουργός, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσακουρίδης, Λέσσης Γ., Μίαρης, Σουλάνης, Ίσερης, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Κουλούρης, Γκίτσης, Λέσσης Λ., Αρμενιάκος